maandag, februari 1

Ave Maria

Bij ons staat op de schouw een antiek Maria beeldje,het is al vier generaties in de familie.
In moeilijke tijden branden we de hele dag door 'n lichtje bij haar en vragen of Maria een beetje hulp kan bieden aan allen die het nodig hebben.....en dat doen we ook nu weer..........voor alle lieve bloggers en familie die het moeilijk hebben....

 
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Hoi Lieve Ger, wat een mooi gebaar, ik heb al zoveel van die lieve lichtjes voorbij zien komen, dat is echt hartverwarmend voor hen die het nu zo moeilijk hebben.

  Ook zie ik dat je blog weer helemaal in orde is en alles weer aan de zijkant staat. Gelukkig maar.

  Fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ger wat een geweldig gebaar van je,vele mensen kunnen het zo gebruiken.


  Lukt het met je blog anders kan ik je misschien helpen,ik zie je reactielinkje niet,je bent de kleur daar vergeten aan te passen nog of misschien ben je bezig haha,fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Ger dat je ook mee doet. En wat een bijzondere Maria! Heb je blogproblemen? Rechts aan de zijkant zie ik helemaal niets.
  Gelukkig krijg je al hulp zie ik.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.