vrijdag, februari 26

Paasbrunch

Tijdens het selecteren,ordenen en opruimen in mijn fotoarchief kwam ik nog wat tegen van enkele jaren geleden.
Dit was de door mij gemaakte Paasbrunch,gezellig samen aan tafel met kinderen en kleinkinderen.Ik denk dat wij er dit jaar voor kiezen om het zachtgekookte eitje met Pasen eens vóór ons te laten koken....
......dat lijkt me ook wel iets.......
Probeer er ondanks de donkere wolken en regenbuien toch een aangenaam weekeind van te maken!
Lieve groet,
Ger

10 opmerkingen:

 1. Hoi Ger

  Dat ziet er lekker uit allemaal !!

  Erg kleurrijk hebben we wel nodig met dit sombere weer!

  Groetjes Ria enne fijn weekend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ger,

  Nou ga ik eens op jou blog kijken...men men wat een heerlijke dingen komen daar voorbij!! Heerlijk!
  Ik zag je reactie op mijn blog, en ik moet je ook bekennen dat ik niet zo voor nep bloemen ben hoor, maar deze kon ik niet weerstaan!
  En wij wonen hier in een dorpje waar dit "in het echie" echt niet te krijgen is, en iedere week naar de stad met de boys in mn kielzog lijkt me ook niet zo'n aantrekkelijk vooruitzicht! Dus deze keer gewoon lekker, maar wel mooie, neppers!
  Fijn weekend!
  liefs, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er lekker uit zeg! En genoeg keus, hier kom je niet met een lege maag van tafel! Krijg er trek van als ik er naar kijk hi hi!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ger, wat een prachttafel, wat zullen jullie genoten hebben. Ziet er allemaal heerlijk uit! Maar ik kan me voorstellen dat het een heel werk is, en je eens lekker laten verwennen is ook niet gek... Je foto's van Brabant vind ik trouwens prachtig, heerlijk om naar te kijken! Dank je, lieve groet, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoo Ger dat ziet er allemaal smakelijk uit,ik ga mijn mannetje dit jaar ook verwennen,maar niet zo uitgebreid hoor,fijn weekend,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat toch uitnodigend, zo'n mooi gedekte tafel met al die heerlijke dingen. Ik zou zo aan willen schuiven.
  En weer prachtig op de foto gezet.

  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag lieve Ger, eerst wil ik even zeggen dat de druivenserie aan de rechterkant [die gelukkig nu weer continue in beeld is] heel erg mooi is. Zo subtiel alleen wit met het zachtgroene van de druiven, mij spreekt het tenminste erg aan.

  Kijk me ogen uit zeg wat een PAASBRUNCH, oohhhh wat een heerlijkheden allemaal, wat een liefde heb je erin gelegd, en wat een feest om hier aan te mogen schuiven. Je collage's zijn prachtig geworden.

  En het idee om dit jaar het eitje VOOR jullie te laten koken, waar denk je dan aan. Ben niet nieuwsgierig hoor maar wil graag alles weten,hihi. Maar kan me voorstellen dat het ook wel eens heerlijk is om zo verwend te worden al jij jou gasten verwend, SUPER hoe je dat allemaal doet.

  Wens je een heerlijk weekend,
  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ger, dat ziet er allemaal smakelijk uit en een prachtig gedekte tafel. Wat leuk om zo met de hele familie te genieten van een Paasbrunch. Wij deden tot voor een paar jaar geleden ook met de familie van mijn kant, maar er is zomaar de klad in gekomen, toch jammer.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch niet die mooie JDL kaart hihhi.
  O, ik heb weer zoveel leuke dingetjes bij haar besteld en alles was weer zo mooi ingepakt en weet je ik kreeg er zomaar een kadootje en gratis verzenden bij omat ik de bal aan het rollen heb gebracht zei ze. Wat lief hè.
  Liefs Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jeetjemeneetje,,wat ziet dat er geweldig uit,,krijg subiet honger.nou je gasten gaan niet meer weg,die blijven eten.
  het is heel mooi gedaan.toen wij nog met het hele gezin waren,maakte ik een koud buffet,en nodigde de hele fam.uit

  Ja lang vervlogen tijden he.

  lieve groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.