dinsdag, maart 2

Thai-Fair en lekker eten


Afgelopen zondag bezochten we de ThaiFair in Eindhoven en troffen daar ook onze lieve vrienden.
Er was van alles te zien en te beleven.
Na het slenteren langs de kraampjes met de typische Thaise geuren en kleuren kan het niet anders dan dat je smaakpapillen op volle toeren gaan werken en je maagje gaat knorren.......en we streken neer op een van de terrassen voor 'n hapje en drankje.
En konden vanaf die plek nog een blik werpen op Thaise dans en luisteren naar muziek.
Een bekende van onze vrienden stond ook op de fair en maakt samen met zijn vrouw de heerlijkste gerechten waar de Thaise keuken zo bekend om staat.
In no time stond onze tafel vol lekkers en deden wij ons met vieren tegoed daaraan,jammie,jammie....

Bij het naar huis gaan kregen we nog wat lekkers toegestopt......ja echt Thais die manier van geven en vriendelijkheid!!!
Dus had ik vandaag weer 'n makkie in de keuken......'n snelle pittige eiermie gemaakt,wat komkommer en voor het gemak deze keer geen verse ananas maar uit blik erbij ......de lekkere hapjes van Siroj en we aten weer.....

11 opmerkingen:

 1. Yammie Yammie dat ziet er lekker uit zeg !!

  Dat zal gesmaakt hebben !

  Fijne dag groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi lieve Ger, wat een heerlijke dag voor jullie en al is het nog vroeg in de morgen, mijn maagje begint ook al te knorren bij het zien van zoveel lekker eten hihi.
  Wij zijn hier ook dol op oosters eten, Thais, Chinees en Japans staan hier vaak op tafel.
  Een fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Ger, wat ziet dat er heerlijk uit . Ik heb nog nooit Thais gegeten maar daar moet ik toch eens verandering in brengen. Ik krijg honger na jouw verhaal.
  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ger,
  Dit ziet er zo heerlijk uit. Mijn maagje begint ook spontaan te knorren. Ik heb dit nog nooit gehad, maar het lijkt me echt verrukkelijk.
  Geef me nu maar een virtuele schop de tuin in, want ik ben nog steeds niet achter die #$#@$pc vandaan....Fijne dag,

  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar Ger wat doe je me aan...
  ik wil steeds gaan lijnen!!!
  Maar nu zit ik weer te kwijlen bij deze foto's...
  Okay dan begin ik volgende week maar plaats dan aub geen etenswaar meer op je Blog.
  ;) groetjes Cobi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ger,
  heb je reactie op ons blog gelezen en beland nu middenin de lekkere recepten. Die kookwinkel waar ik over sprak MMMMhhh, daar ben je dan vast ook al eens geweest. Echt heel erg leuk! En koken en eten is ook mijn grote hobby, dus inderdaad België is wat dat betreft echt genieten. We gaan regelmatig naar Antwerpen en Gent en ontdekken nog steeds nieuwe adresjes en stekjes. Inderdaad geweldig! groetjes Annebeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet alles er weer echt lekker uit. Ananas uit blik is niet zo gek, wij kunnen namelijk niet tegen verse. Krijgen we een zere mond en prikkende lippen van. Hoe dat kan weet ik niet, maar het is geen pretje.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zo`n daagje zeg,met lieve vrienden,veel te zien en heerlijk eten,ziet er smakelijk uit.

  Dank je wel voor je lieve woorden op mijn blog,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag Ger, Thais eten is zo fruitig van smaak. Zo licht ook. Ik ben vegetariër en het is heel leuk om dit type eten klaar te maken, ook zonder vlees of vis. Dag, groet van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijkheden laat je ons weer zien Ger, en het zal ongetwijfeld een super zondag geweest zijn. Leuk dat je daar ook lieve vrienden tegen kwam. Heerlijk dat geslenter alles bekijken en bewonderen, en dan ook nog uitgebreid van al dat lekkers te kunnen proeven, mmm

  En wat een verwennerij al dat lekkers wat jullie nog meekregen.
  Was dus echt een makkie vandaag voor je, heerlijk nog even op z,n Thais nadromen. Je foto's zijn levensecht, ik kan het bijna ruiken...

  Lieve groet, Josehine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Ger, wat een heerlijke hapjes zeg. Gelukkig heb ik net een stapeltje pannenkoeken gegeten :-) Wil je nog even laten weten dat ik helaas nog steeds niet weet hoe oud het boekje is. Inderdaad een goede tip om eens bij een antiquariaat langs te gaan. Wat een superverhaal van jouw ets van Johannes Mattheus Graadt van Roggen. Heb je gewoon een kapitaal in je gang hangen! Ja, dat maakt brocante nou zo leuk. Prachtige kopjes boven je blog trouwens. Zonnige dagen gewenst, lieve groet Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.