zondag, mei 2

Bollenvelden

Na ons fijne verblijf in de bollenvelden ben ik nog aan het nagenieten van de prachtige tulpen die het huis kleuren...
En buiten staan de mee gebrachte Blauwedruifjes.....heb in mijn leven nog nooit zóveel soorten bij elkaar gezien in de pluktuinen.

Mijn ogen kwamen de afgelopen dagen wel aan hun trekken op al die blauwe velden van Blauwe druifjes,Hyacinten en blauwe Annemoon Blanda.


En de heerlijke geuren die de velden met Hyacinten verspreiden is bijna bedwelmend,met de ramen open heb je echt geen luchtverfrisser nodig;-)
Ik wens jullie een fijne blogweek.
En lieve groetjes,
Ger

8 opmerkingen:

 1. mooi Ger ik voel mij helemaal thuis, weet je dat je hier de velden helemaal ruikt.
  Je foto's zijn prachtig velden met annemonen zo bijzonder,

  lieve groet irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gaat opeens als een speer Ger, heb ik net iets geschreven [ja...ik loop ook achter] hebje alweer zo'n heerlijk kleurige post. Die tulpen, WAUWWWWW wat een schoonheden zijn dat. En dan al die velden vol met de mooiste bloemen in jou favorieten kleurne. Wat staat dat heerlijk in jullie tuin, zoveel bakken vol met allerlei soorten druifjes.....smullen om daar dagelijks van te kunnen genieten. En de Annemone Blanda, wat zijn ze lieflijk hé, en best heel sterk.
  Heb genoten van je bloemenpracht.

  Een fijne week,
  Lieve groetjes Josephine ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mooi ger !!!

  Genieten hoor bedankt !! groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van zulke mooie foto's krijg je toch nooit genoeg...prachtig die bollenvelden! Je zult zoiets maar in je achtertuin hebben, dan ruikt het altijd lekker in je huis als je de ramen openzet!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Ger wat een prachtige foto's van al dat blauw. heerlijk. Ik heb al een paar weken kaarten voor de Keukenhof om nog eens te gaan maar mijn man werd ziek dus nou kijken of we nog kunnen. Het is er zo prachtig.
  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou Ger, je was echt op het juiste moment op de juiste plaats!
  Prachtig!
  Lieve groet, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleuren!
  Overweldigend gewoon :-)

  Groetjes,

  Haikey

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi lieve Ger, ik loop ook schandalig achter met mijn reacties hihi. Wat een prachtige foto's en wat een reclame voor de provincie waar ik woon. Wat leuk is dat eigenlijk, ik geniet er ook van, maar kom ik in Drenthe, de Betuwe of Twente dan denk ik ook altijd, wat wonen die mensen daar prachtig. Nederland heeft zoveel moois te bieden.
  Wat heb jij jullie korte vakantie prachtig weergegeven, je heb er weer mooie plaatjes geschoten en de collages zijn ook om van te genieten. De B&B ziet er heel leuk uit en dan al die velden vol geurende bloeiers....de geur en kleur spat van de foto's af.
  Ik heb weer genoten van mijn bezoekje aan jou.
  Op het moment is het hier echt herfst...bah.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.