zaterdag, mei 22

Nieuw oud tafeltje
.....We hebben er allemaal wel eens 'n handje van...
....mopperen op onze mannetjes....dat ze ALLES bewaren...want het zou nog wel eens van pas kunnen komen.....
ja denk ik dan...als de bel gaat en een of andere buur staat voor de deur omdat ie iets nodig heeft of wil lenen.
Nou moet ik erbij zeggen dat wij nog in een buurtje wonen waar we elkaar wel altijd helpen!

Maar toen ik de afgelopen week opperde dat de grote inmiddels rotte houten haspel eerdaags zou bezwijken onder het gewicht van zo'n meer dan 75kilo roestige gewichten....en het hout wel opgestookt kan worden...

Riep ik er meteen achteraan....ik wil wel graag een nieuw oud tafeltje daar op die plek.

Enige uurtjes later was de haspel weg en het zaagmachien stond al buiten...
2daagjes werk...wat zagen,wat lijmen,wat met de witkwast, ik af en toe kijken en wat aanwijzingen geven... wat wel en niet wit mocht worden;-)....uuuuh......en dan luisteren mannen weer eens niet...en werden de randjes van het tafelblad toch wit(maar niet lang)want toen hoorden ik de schuurmachine al......;-)

.....et voilá.....het tafeltje is gereed.....
mwah.....ti's toch wel handig als je elk stukje hout of plankie bewaard.
Mijn manlief mag blijven;-)hi,hi,hi.....Voor jullie allemaal lieve blogmeiden
hele fijne en zonnige
Pinksterdagen!
Lieve groet,
Ger

16 opmerkingen:

 1. Dat is een heel mooi tafeltje geworden! Goede Pinksterdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Ger, wat een mooi hoekje heb je er samen met je man van gemaakt!Echt super 2 van die linkerhanden die alles bewaren....
  Jij ook hele gezellige dagen, lieve groet Jolanda
  ps Je foto's worden steeds mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooooh wow!! Geweldig Ger!!! Wat een superleuk tafeltje is dat geworden! Wat heeft jouw mannetje dat knap gemaakt zeg.
  Je hebt er ook gelijk een vreselijk gezellig plekje van gemaakt... die blauwgeruite kussentjes ook *zucht*... ik ben er helemaal wég van!
  Nou ik kan me voorstellen dat je de verzamelwoede van je man toch maar door de vingers ziet hahaha.
  liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Ger, Wat een geweldig tafeltje en wat een handige man. Leuk hoor. Mijn man is meer van het wegggooi type en ik de bewaarder. hihi
  Fijne pinksterdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ger,wat een schitterende tafel is het geworden en mooi gedecoreerd,geweldig.
  Pluimpje,hoor,voor je man.

  Hele fijne pinksterdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ria, wat een enige foto's,leuk je bankje,en dan je spulletjes erop,heel gezellig. nou moet het nog wel droog blijven hoor.heerlijk he, zo'n mannetje,die alles voor je doet,dus niet mopperen hoor.
  een goed weekeinde .
  oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OOOOOOOOOOH Ger, wat een leuke foto's met dat glas en groen!!!!!!
  Ik wordt groen van jaloezie bij het lezen van al die blogs van dames met een HANDIGE man...*HMPF*.....wat moet IK dan nu??? Ik heb OOK al die ideetjes in mn hoofd....maar mijn man, die uhm....nou ja...'t is een schat hoor, maar niet zo'n klussert zal 'k maar zeggen...en DAT WIL IK WEL!!!!..*kuch*:D

  Gaaf tafeltje hoor!!

  Fijn weekend!

  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh Ger, wat een bofkont ben je met zo'n handige man!!

  Wat een prachtige tafel is het geworden zeg?! Wat zal je er blij mee zijn! Die van mij gooit altijd alles weg..maar is niet handig in hout;-)

  Ik heb genoten van je heerlijke sfeervolle, gedecoreerde tafel!

  Voor jullie ook een fijn pinksterweekend.

  Lieve groetjes, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ja zeg.....dit is toch geweldig, je oude nieuwe tafel is werkelijk SUPER geworden. Moest wel lachen bij je eerste zinnen, hier is het precies andersom, manlief gooit alles meteen weg [veel te snel] en ik bewaar alles altijd, hergeen hij vreselijk vindt. Maar zo zie je maar, wie wat bewaard heeft wat, hi, hi. Zeer geslaagd hoor Ger, en mooi gestyled zoals wij van jou gewend zijn...dat kan je zo goed!!!

  Wens je heerlijke zonnige Pinksterdagen,
  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ger, jij hebt een man om in te lijsten...en hij is zo handig, dat hij de lijst zelf wel even voor je maken kan!! Wat een prachtig, mooi, geweldig, jaloers makend, mooi staand etc. etc. tafeltje, ik vind hem niet een beetje leuk, maar helemaal geweldig! En dan ook nog eens jouw styling er over heen....1000% goedgekeurd!

  Fijne dagen! Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zeg WAUWWWW tegen je tafeltje en tegen je handige man,ik vind het helemaal geweldig en al die frutsels erop,die vogelkooitjes zijn gaaf,ik wil er wat gaan sparen voor aan de stenen muur in de voortuin,je collages`s zijn weer prachtig,hele fijne pinksterdagen,lieve groet Joke.Dank je wel voor je lieve woorden op mijn blog,zoals altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Ger wat een mooie tafel.........!! echt geweldig leuk hoor met al die spulletjes erop...........wat staat er op die 2 glazen geschreven?? zijn dat oude jampotjes??

  Nou geniet ook van het weekend......hopelijk met veel zon !!

  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Ger, bedankt voor de mooie foto's. Ik wens je nog een heerlijke pinksterzondag! Groetjes, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat mooi Ger, complimenten voor jouw eigen timmermannetje hoor, ik herken het verhaal hahaha..ik mopper ook altijd dat ik gek wordt van al die rommel en vraag dikwijls wat moet je er toch mee en achteraf kan ik vaak alleen maar blij&trots zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Ger, Nou hier is het net andersom, ik wil alles bewaren en mannetje wil weggooien. En je ziet maar weer wat er van komt, een geweldige tafel! Jij hoeft alleen de foto's nog maar te maken en die zijn ook zeer goed gelukt.

  Geniet er van,
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Ger. ik kan me voorstellen dat manlief mag blijven hihi, wat een prachtige sidetable heeft hij gemaakt en wat heb jij er weer een geweldig sfeerhoekje van gemaakt. Prachtig.
  Hier valt de verzamelwoede van manlief wel mee, we hebben er hier allebei last van, maar ruimen ook net zo gemakkelijk alles weer op.
  Ik ga zo even kijken welke Fair je bedoelde en heb je er ook nog een leuke aankoop gedaan?

  Wat vreselijk als je zo'n ongeluk voor je ogen ziet gebeuren, zoiets blijft op je netvlies staan. Ik weet helaas uit eigen ervaring wat er met je gebeurt als je dit vreselijk bericht krijgt te horen en moet ook altijd weer denken aan de mensen wier leven ook opeens nooit meer hetzelfde zal zijn na zo'n vreselijk bericht.

  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.