donderdag, oktober 14

ik was er weer even tussen uit.....maar nu was het minder prettig.

Lieve blogvriendinnen en vrienden.....ook mijn pad gaat niet altijd over rozen en niet alles is rozengeur en maneschijn.......en hoe dat zo komt......ik ben ook maar 'n mens met ups en down...

Ben een gevoelsmens maar ben meer met trubbels,narigheid of ziektes van die anderen begaan dan wanneer ik zelf iets heb of voel, ik loop daar niet zo mee ''te koop''.

Maar nou wil ik jullie wel laten weten dat ik me niet zo best voel en fff niet lekker in m'n vel zit en het daarom beetje rustig is op mijn blog en ik zeker de afgelopen dagen weinig of niet reageerden op jullie blog.

....Tja.......zo sta je in de pan bospaddenstoelensoep te roeren en ga je na de afwas met je beker koffie aan pc zitten en wordt het zwart voor je ogen, wordt je misselijk,krijgt hevige pijn op de borst,zware armen.............en dan gaat er 'n belletje rinkelen....dit is niet goed...
Gelukkig is er dan een kordate zoon en manlief in huis die onmiddelijk 112 bellen en binnen 15 min. hoor je in de verte de sirene van de ambulance die in aantocht is.

Iedereen is altijd welkom in mijn huis maar dit keer waren de ambulanceverpleegkundige héél welkom!
Ger was in goede handen...
ECG,infuusje,spray onder mijn tong  en hup op de brancard naar het ziekenhuis.

Ik ben inmiddels weer thuis na observatie en testen, ECG geeft wat afwijking , maar ik blijf met medicijnen die ik al jaren heb, vanaf nu onder controle bij cardioloog.

Probeer de draad weer op te pakken......maar de schrik zit nog een beetje in mijn lijf,zeker omdat met mijn moeder lang geleden ook iets dergelijks gebeurden maar veel ernstiger, op 55 jarige leeftijd, maar zij overleefde die nacht in het ziekenhuis niet.........helaas.

Maar ik ben er weer......gelukkig:-)
Niks zo belangrijk dan gezondheid!!!

Lieve groet en fijne dag.
Ger50 opmerkingen:

 1. De schrik zit er goed in...
  Tjonge jonge zeg...
  Doe jij maar eens rustig aan en laat iemand anders maar in de pan met soep roeren...en de rest...
  Knuffel, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ger,

  Ik schrik me rot van jou berichtje! Gelukkig ben je weer thuis want er is niets zo fijn om in je eigen omgeving te zijn!! Ik hoop dat je jezelf snel weer beter zult voelen...

  Lieve groet van Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och Ger... wat een schrik! En met jouw voorland kan ik me voorstellen dat de schrik dubbel zo erg was. Nou meid, rustig aan, denk om jezelf. Knap eerst maar lekker op, blogland wacht wel op je!
  Liefs Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh lieve Ger...wat een schrik zeg.
  Gelukkig dat de ambulance er zo snel was.......oh wat schrikken zal het zijn geweest, voor jullie allemaal.
  Tja dat zal even duren voordat je je vertrouwen weer terug hebt in je lichaam.....logisch...dat kost tijd.
  Maar nu lieverd, jij hebt gelukkig medicijnen die je helpen, nu is de tijd met je........rustig aan en je mag nu van slag zijn hoor, dit heeft tijd nodig
  Doe rustig aan en ik denk aan je.
  Liefs

  Oh ja mail je me nog even, je weet wel.........
  Liefs
  Knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, dat is schrikken. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je je snel weer helemaal goed voelt. Gelukkig dat je op tijd behandeld werd.
  Liefs, Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Ger
  Dat is schrikken !!!PFFFF zit met kippenvel je verhaal te lezen .
  Heel fijn te lezen dat het inmiddels weer beter met je gaat .
  Neem de tijd en de rust om weer te herstellen , ik wacht geduldig af tot je weer "gezond "(zo gezond mogelijk !!) terug bent met je leuke berichtjes !!
  Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Och lieve Ger, wat zullen jullie geschrokken zijn. Gelukkig dat je zoon direct handelde en je in goede handen van de ambulancedienst was. Doe maar heel rustig aan en pas goed op jezelf of laat op je passen!!!
  Het bloggen blijft er wel, dat is dan even niet belangrijk meer.
  Dikke knuffel,
  Lieve groet,
  Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Ger

  Wat vervelend voor je, ik zit met dezefde narigheid...al jaren lang.

  Foto's plaatsen en of reageren, daar staat je hoofd dan zeker niet naar.

  Ik hoop dat jij je snel weer wat beter zult gaan voelen....want idd Gezondheid is alles he.

  Het allerbeste gewenst,

  lieve groetjes, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jemig Ger... hier schrik ik toch wel van!!
  Hoe snel kan alles toch veranderen hé? Zo heb je niets en zo staat de ambulance voor de deur.
  Gelukkig was je er op tijd bij en blijf je nu goed onder controle.
  Doe maar lekker rustig aan hoor, want we willen je graag nog héél lang bij ons houden. Sterkte!!
  veel liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh, dit is even schrikken, Ger.
  Ik vroeg me van de week al eens af, lang niks meer van je gehoord en gezien van jou kant.
  Ik wens je heel veel sterkte, doe rustig aan en denk goed aan jezelf, hoe moeilijk dat soms ook is, als je altijd klaar staat voor een ieder ander. Nu staan je naaste klaar voor jou, dat is iets dat je nu zekers nodig zal hebben.
  Heel veel sterkte
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat is dit schrikken Ger, ik zit hier met kippenvel je verhaal te lezen! Ik kan me voorstellen dat er heel wat door je heen ging toen je door de ambulance werd meegenomen...en al helemaal met het verhaal van je moeder in het achterhoofd!

  En nu wordt het zaak om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen en dat valt niet mee. Dat heeft tijd nodig...! Ger, ik wens je veel sterkte toe en wat ben ik blij toch weer een post van je te kunnen lezen, al had ik voor jouzelf uiteraard liever gehad dat je foto's van je lievelingssoep had kunnen tonen!

  Doe rustig aan en zorg heel goed voor jezelf! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pfoe wat zal dat schrikken geweest zijn! Zeker met het verhaal van je moeder in je achterhoofd! Maar gelukkig ben je er nog en misschien toch een fijn/veiliger gevoel dat je nu onder controle staat van een cardioloog. Begrijpelijk dat je alles even rustiger aan doet! En idd. niets belangerijker dan je gezondheid!
  groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tjonge Ger, ik schik ervan!
  Ik kan mij goed voorstellen dat de schik er behoorlijk in zit. Het is niet niks. Mede door het verhaal van je moeder besef je dat het ook anders had kunnen lopen...55 jaar. Dat is verschikkelijk jong...
  Gelukkig ben je er nog, welliswaar onder controle! Heel veel sterkte om dit een plekje te geven en doe rustig aan.

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. lieve Ger,dat is even schrikken je post en we kunnen ons heel goed voorstellen dat de schrik er goed bij jullie in zit.vooral het verhaal van je moeder die op zeer jonge leeftijd eraan is overleden.lieverd doe rustig aan,heel veel sterkte en beterschap.

  dikke kus van ons beiden inka en andre xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat is dit schrikken Ger.................tjeeeeee.......ik kan me voorstellen dat je hier even een plek voor moet vinden....bah wat naar........ik hoop dat je snel weer opknapt en je vertrouwen weer terug komt in je lijf.......sterkte meis liefs Ria......

  BeantwoordenVerwijderen
 16. OOOOOOOOOH lieve Ger, wat zul je geschrokken zijn!!!! Hoe vaak heb je aan je moeder gedacht die uren? Jeetje man, dit gaat je niet in de koude kleren zitten zeg! Ik hoop dat je je rust neemt en weer wat vertrouwen gaat krijgen in je lijf!
  Ik stuur je bij deze een virtuele pan overheerlijke soep(daar knapt een mens van op;)) met een zalig vers knapperig broodje(wij hollanders zijn er dol op) en een dikke kus van mij(een beetje van mezelf ;))
  Ik hoop dat je je snel weer de "oude"voelt!!!

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goh, wat kan er snel iets gebeuren. Alerte zoon en man. Ik zit je verhaal hier met kippenvel te lezen.
  Beterschap en doe het rustig aan.
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohhh....lieve Ger wat is dat schrikken. Je wordt er met recht door overvallen, het éne moment is alles nog goed en zo lig je in de ambulance op weg naar het ziekenhuis. Gelukkig had je twee kordate mannen om je heen op dat moment.
  Ik kan mij zo goed voorstellen dat dit alles z'n tijd nodig heeft, het vertrouwen in je lijf is toch even ver te zoeken.

  Ik ben op dit moment ook niet zo actief op Blog, dat is eigenlijk ook de reden dat het mij niet opgevallen was dat het wat stiller was bij jou. Hier zat de schrik er ook even in wat mijn gezondheid betreft en heb ook lang getwijfeld of ik er een post aan zou wijden. Ik deel liever mijn vreugde dan de nare dingen, maar ik wilde net als jij toch uitleggen waarom ik hier wat minder was en moet ook eerlijk bekennen dat al die lieve steunbetuigingen mij zo enorm veel goed doen, ik hoop van harte dat jij dat ook zo zal ervaren, want ook al kennen wij elkaar niet persoonlijk, het bloggen schept toch een band.
  Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat en dat je alles een plekje geven kan. Denk goed om jezelf lieve Ger.

  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jeetje Ger, wat laat je ons schrikken, wat goed dat je man en zoon zo kordaat waren en dat het allemaal zo is afgelopen. Maar alert blijven en het voorlopig maar rustigjes aan doen....
  Sterkte, lieve groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ger toch...
  Dat is zeker schrikken....
  Goed dat je het even rustig aan doet,
  Wij lopen niet weg hoor...
  Knap maar lekker op en neem je tijd daarvoor.
  Liefs..
  Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ow Ger ik heb traantjes,ik schrik zo van je verhaal,want ik vind je namelijk heel lief en je geeft van die lieve gemeende berichtjes altijd op mijn blogje en van je moeder,ik snap dat je dan schrikt,doe het rustig aan hoor,van mij een dikke knuffel,lieve groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Potverdikkie Ger, dat is schrikken!
  Ik vond het inderdaad al een beetje stil, maar dat hoeft niet alltijd iets te betekenen natuurlijk. Iedereen doet het weleens rustiger aan. Maar dit...!
  Ik ben blij dat het allemaal goed is afgelopen en er zo snel gehandeld is. Maar het zal de nodige tijd nodig hebben om dit alles te verwerken. Ik kan me best voorstellen dat je nu een beetje angstig bent en het vertrouwen weer een beetje terug moet krijgen.

  Ik wens je het allerbeste en doe het vooral rustig aan. Neem je tijd!

  Sterkte,
  Dikke knuffel, Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 23. nou ger, ik schrik ook erg van je verhaal. gelukkig was je niet helemaal alleen! ik hoop dat je dit niet meer mee hoeft te maken, doe maar lekker rustig aan. lieve groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh lieve Ger dat is even schrikken. gelukkig ben je weer thuis. Doe rustig aan, wijn er altijd weer
  Lieve groeten van een juist verhuisde Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat zal dat enorm schrikken zijn geweest voor zowel jou, je man en je zoon!
  Heel veel sterkte Ger, doe rustig aan en geniet van alle dingen om je heen, zowel klein als groot!
  Liefs
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jeetje lieverd, schrik me een hoedje. Wat is het leven toch een momentopname. Vreselijk om deze angst en pijn te evaren, en je fantasie slaat natuurlijk meteen op hol. Och meissie toch. Wat een geluk dat je mannen thuis waren en meteen 112 hebben gebeld. Gelukkig dat je nu weer in je eigen vertrouwde omgeving bent, maar je lichaam is natuurlijk helemaal uit balans en het vertrouwen moet weer groeien. He, wat naar dit allemaal...Hoop zo dat je je snel weer wat in balans voelt komen.

  Heel veel sterkte lieve Ger, ik stuur veel postieve energie naar je toe. En laat je maar verwennen door die kanjers van mannen van je.

  Dikke kus en liefs, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een schrik zeg, zo ineens.
  Maar gelukkig ben je nu weer thuis.
  Doe rustig aan zeg.
  Veel liefs en sterkte
  groetjes stina

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Jemig dat was schrikken voor jullie zeg!
  Fijn dat het inmiddels weer beter gaat met je.
  Doe maar lekker rustig aan en denk aan jezelf.Dit heeft allemaal tijd nodig, gun jezelf die tijd!
  groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ach lieve Ger....wat een schrik!! Wat fijn dat het goed is afgelopen. Wat is een mensenleven ook kwetsbaar. Goed dat je zo naar je lichaam hebt geluisterd.

  Doe je heel rustig aan Ger!
  Een hele dikke knuffel

  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dat is schrikken! Even rustig aan doen best en veel sterkte!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jee Ger,

  Ik had via Ria al het een en ander gehoord. Maar wat een schrik!
  Kan me voorstellen dat je nu even in de spreekwoordelijke put zit, hoop dat je je snel beter voelt!
  Heel veel sterkte en beterschap, ook namens Johan en Sam.
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Goede morgen Ger,
  Hoop dat je heerlijk geslapen hebt.
  Ik lees net je berichtje wat je mij gestuurd had en nik zal je vertellen op dat tijdstip was ik een mail aan het schijven naar die fabriek in Duitsland, ik ben dus erg benieuwd of ik daar nog iets van hoor. En dan te bedenken dat die doos heel gewoon maar hier in de garage staat :-)
  Ik wens jullie een heel fijn weekend, geniet er lekker van
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Lieve Ger,
  Ik was er al bang voor, dat er iets met je was, want je bent altijd zo actief met je twee blogs bezig. Wat een schrik voor jou en je dierbaren en wat fijn dat je nu weer thuis bent.
  Ik lees vaak nog eens even terug in je blog, om je mooie foto's te bekijken en de wetenswaardigheden te lezen, maar ook om te watertanden bij je heerlijkheden!
  Dahlia's hebben zulke prachtige kleuren, staan ze bij jou in de tuin?
  Pas goed op jezelf, goed naar je lichaam luisteren en neem vooral rust (dat vergeten we allemaal nog wel eens). Ennuh .... niet te veel in pannetjes me paddestoelen roeren .....
  Houd je taai en beterschap!
  Jacoba

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hey Halo Ger,
  Meid wat doe je nou????
  Ik had A nog aan de telefoon vorige week maar die heeft niets verteld!
  Doe jij even rustig aan met je ♥tje
  je hebt er maar een dus zuinig zijn hè....
  Luister lekker naar je lichaam en
  neem de tijd!!!
  De boog kan niet altijd gepannen staan.
  Laat je lekker verwennen
  door 't menneke, kids een kleinkeinder
  zodat je weer gauw de oude(niet oneerbiedig bedoeld) wordt.
  Liefs en groetjes
  van uit het regenachtige
  dorpske verder op.
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Pfff ik zit je verhaal met kippevel op m'n lijf te lezen. Meid wat zul jij geschrokken zijn. Het zal wel even duren voordat je het vertrouwen in je lichaam weer terug krijgt, want dat heeft je even flink in de steek gelaten en de angst voor herhaling is een lastige. Het heeft tijd nodig, en die moet je nemen hoor want alleen jij kunt dit een plekje geven en leren ermee om te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Doe het rustig aan en wanneer je zin en tijd hebt kom je even langs. Je bent altijd welkom. En wanneer je gewoon even wilt gillen of tieren van ellenda dan mag dat hier ook hoor. 't Is jouw blog per slot van rekening. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hi Ger,

  Zelf ben ik er een poosje uit geweest, maar nu ik weer blog, miste ik je berichtjes.
  Jeetje wat een schrik toen ik je berichtje las.
  Doe inderdaad alles lekker op een laag pitje en denk vooral nu aan je eigen gezondheid. De herfst is goed voor reflectie. En verwen jezelf een beetje.

  Veel sterkte en lieve groeten van Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Lieve Ger, ook ik schrik hier enorm van. Wat fijn om te lezen dat je weer thuis bent. Neem vooral alle tijd die nodig is en laat je maar eens lekker verwennen. Veel sterkte gewenst voor jullie allemaal, dikke knuffel Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dat kan ik me goed voorstellen dat je enorm geschrokken bent. Doe alsjeblieft lekker rustig aan, pas maar goed op jezelf.
  groetjes jacqie

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Ger,

  Ik zat te lezen en dacht dat de paddenstoelen giftig waren geweest.

  Maar ik zag het opeens helemaal voor me, we hebben pas m'n schoonvader ook in de ambulance gehad, hij kreeg op weg naar het ziekenhuis een hartstilstand maar ze kregen hem weer aan de gang. Helaas is hij 2 dagen later toch aan z'n longen overleden.

  En sinds die tijd heeft mijn man rare bonken op z'n hart, ook maar weer even naar het ziekenhuis geweest.

  Wat kan je toch ineens van alles hebben hè?

  Ik hoop echt dat het weer helemaal goed komt met je.

  Niet te veel hooi op je vork nemen.
  En doe lekker rustig aan!

  Veel liefs, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hallo Ger.

  Ik dacht , ik hoor of merk weinig van Ger. Meestal krijg ik bericht als er een nieuwe post is, maar deze keren niet.
  Dus ik ga even kijken op je blog en net als vele anderen schrik ik ervan.
  Dat was dus niet goed wat je overkwam. Gelukkig goede reactie en hulp gekregen. En nu voor jou weer opknappen en het vertrouwen terug winnen.
  Wens je heel veel beterschap, doe rustig aan.
  Groetjes Marga
  Ja,

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoi Ger
  Ja..wat dat betreft is gezonheid het belangrijkst..ik hoop dat alles weer wat beter gaat..even rustig aan doen..en goed naar je lichaam luisteren...
  Gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wauw wat ongelovelijk fijn dat er zo snel gereageerd is!
  Goed aan jezelf denken hoor de komende tijd!
  Er is maar een Ger!
  knuffel voor jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Beste Ger,

  Ik was het afgelopen weekend weg en daarna erg druk. Dus de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik je bericht nu pas lees.
  Wat een schrik!
  Gelukkig was je er op tijd bij, dank zij je familie.
  Ik wens je heel veel sterkte en... doe rustig aan!

  Hartelijke groet,

  Adri

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Soep lust ik altijd, maar NEE< IK BEN NIET ZIEK. Kijk nog een keer op mijn blogje a.u.b.
  Mijn klik vinger ging veel te snel af, op bericht weergeven...zodoende.
  Heel veel groetjes en ik hoop dat het bij jou beter gaat, anders kom ik wel met een pannetje soep hoor....
  Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Lieve Ger wat een vreselijke ervaring moet het voor je geweest zijn. Gelukkig was je niet alleen thuis, want je moet er niet aan denken wat er dan kon gebeuren.
  Doe maar rustig aan hoor.

  Bedankt voor je reactie op mijn tassendragers en ik moest zo om die ,,verharde weg,, lachen, had ik nog nooit gehoord.

  Pluk de dag en een lieve groet
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Dat is zeker schrikken Ger!
  Ben blij dat het weer beter gaat met je...en dat je langskwam voor een bakje koffie op mijn blogje! ;))

  Groetjes Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi Ger
  Gaat alles weer wat beter..Ja..Dat is schrikken....Ik wens je een fij weekend..en een goed herstel toe.
  Doe maar rustig aan.
  Gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Dag Gerry

  Even een kort berichtje om te vragen hoe het nu met je gaat ?

  hopelijk gaat het beter en doe je het wat rustiger aan, laat je maar verwennen door manlief.

  Groetjes en tot later.

  Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Lieve Ger,

  Je berichtje is er bij mij even doorheen geglipt...ik schrik me rot! En jij duidelijk ook! Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Lieve Ger
  Ik hoop van harte dat alles goed met je gaat ik wens je van harte beterschap toe en doe het a.u.b rustig aan let goed op je gezondheid
  ik schrik hier van ik zie dikwijls om wat voor reden niet wie er iets geplaatst heeft dus ik mis wel eens wat ,dus dat moet ik uitzoeken hoe dat komt
  Ik wens je heel veel sterkte toe
  Hartelijke groet en liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.