dinsdag, maart 2

Thai-Fair en lekker eten


Afgelopen zondag bezochten we de ThaiFair in Eindhoven en troffen daar ook onze lieve vrienden.
Er was van alles te zien en te beleven.
Na het slenteren langs de kraampjes met de typische Thaise geuren en kleuren kan het niet anders dan dat je smaakpapillen op volle toeren gaan werken en je maagje gaat knorren.......en we streken neer op een van de terrassen voor 'n hapje en drankje.
En konden vanaf die plek nog een blik werpen op Thaise dans en luisteren naar muziek.
Een bekende van onze vrienden stond ook op de fair en maakt samen met zijn vrouw de heerlijkste gerechten waar de Thaise keuken zo bekend om staat.
In no time stond onze tafel vol lekkers en deden wij ons met vieren tegoed daaraan,jammie,jammie....

Bij het naar huis gaan kregen we nog wat lekkers toegestopt......ja echt Thais die manier van geven en vriendelijkheid!!!
Dus had ik vandaag weer 'n makkie in de keuken......'n snelle pittige eiermie gemaakt,wat komkommer en voor het gemak deze keer geen verse ananas maar uit blik erbij ......de lekkere hapjes van Siroj en we aten weer.....

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.