donderdag, mei 13

Salade met van alles en nog wat....


.....Al was het vandaag meer het weer voor zuurkool met worst..... ........toch maakte ik  maar  'n kleurrijke salade, daar word ik een beetje vrolijk van bij dit sombere weer en het levert tevens de nodige vitamientjes op....


Na wat schil en snijwerk heb je snel een heerlijke  bak vol lekkers.
En wat er allemaal in gaat:kidney boontjes,komkommer zonder zaad in maantjes gesneden,bleekselderij,zoete punt paprika,zoete ui,radijs, lente ui,gehalveerde snacktomaatjes, uitgelekte geroosterde paprika(zoet-zuur)uit pot en zelfgemaakte frisse zoet-zure dressing.

alles goed door elkaar scheppen, en bestooien met geroosterde Italiaansenootmix en geroosterde sneetjes knoflookbrood(EM-TE)En wat aten we erbij.....
in de schil gebakken Roseval piepers bestrooit met verse tijm en grofzeezout
 en rundertartaar.


En dit alles hadden wij natuurlijk liever buiten aan de tuintafel gegeten........maar de weergoden waren ons niet goed gezind.

Voor wie het ook eens wil maken....
***Smakelijk eten!!!***

Fijne Hemelvaartdag!
Lieve groet,
Ger

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.