donderdag, mei 20

Rondje sfeerplaatjes bij dochterlief.

Gisteren was het 41 jaar geleden dat ik  in de mooie maand mei beviel van een prachtige gezonde dochter.

En toen we gistermiddag het oude dorp binnenreden over de Laan ten Boomen met de prachtige langgevelboerderijen en in het dorpscentrum de neogitische koepelkerk uit 1892......ach  denk ik dan altijd.......dochterlief mag zich gelukkig prijzen om in zo'n prachtig dorp te wonen.

En eenmaal door de voordeur van hun tweekapper voel en zie je weer die landelijke sfeer terug zoals  in heel de omgeving.

Het was gister weer zo'n heerlijk zonnige dag net  al toen.....
....en ik vermaakte mij voordat de gasten kwamen om haar te feliciteren en mijn hulp gewenst werd om het die gasten zo goed mogenlijk naar de zin te maken....met de camera in de tuin en legde wat sfeerplaatjes vast.....
.....als je mee wil kijken.......En op de hoek van de straat bloeit aan de slootkant weelderig het Ftuitekruid.....
....waar de jarige  's morgens nog wat boeketjes van plukten om buiten in wat kannen te zetten voor het sfeertje.....

.......Toen hoorde ik vanuit de openstaande tuindeuren een bekende stem..........mam wil je alsjeblieft even de taarten komen snijden......

Het was vannacht tegen een uur dat we huiswaarts keerden na een hele gezellige verjaardag van onze lieve dochter.

Fijne dag,
Ger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.