donderdag, oktober 14

ik was er weer even tussen uit.....maar nu was het minder prettig.

Lieve blogvriendinnen en vrienden.....ook mijn pad gaat niet altijd over rozen en niet alles is rozengeur en maneschijn.......en hoe dat zo komt......ik ben ook maar 'n mens met ups en down...

Ben een gevoelsmens maar ben meer met trubbels,narigheid of ziektes van die anderen begaan dan wanneer ik zelf iets heb of voel, ik loop daar niet zo mee ''te koop''.

Maar nou wil ik jullie wel laten weten dat ik me niet zo best voel en fff niet lekker in m'n vel zit en het daarom beetje rustig is op mijn blog en ik zeker de afgelopen dagen weinig of niet reageerden op jullie blog.

....Tja.......zo sta je in de pan bospaddenstoelensoep te roeren en ga je na de afwas met je beker koffie aan pc zitten en wordt het zwart voor je ogen, wordt je misselijk,krijgt hevige pijn op de borst,zware armen.............en dan gaat er 'n belletje rinkelen....dit is niet goed...
Gelukkig is er dan een kordate zoon en manlief in huis die onmiddelijk 112 bellen en binnen 15 min. hoor je in de verte de sirene van de ambulance die in aantocht is.

Iedereen is altijd welkom in mijn huis maar dit keer waren de ambulanceverpleegkundige héél welkom!
Ger was in goede handen...
ECG,infuusje,spray onder mijn tong  en hup op de brancard naar het ziekenhuis.

Ik ben inmiddels weer thuis na observatie en testen, ECG geeft wat afwijking , maar ik blijf met medicijnen die ik al jaren heb, vanaf nu onder controle bij cardioloog.

Probeer de draad weer op te pakken......maar de schrik zit nog een beetje in mijn lijf,zeker omdat met mijn moeder lang geleden ook iets dergelijks gebeurden maar veel ernstiger, op 55 jarige leeftijd, maar zij overleefde die nacht in het ziekenhuis niet.........helaas.

Maar ik ben er weer......gelukkig:-)
Niks zo belangrijk dan gezondheid!!!

Lieve groet en fijne dag.
GerRelated Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.