zaterdag, oktober 23

Give Away

Lieve mensen allemaal, ik wil jullie hartelijk bedanken voor al die reacties, belangstelling en warme woorden die ik de afgelopen weken ontvangen heb.
Dat doet een mens goed, ja zelfs zó goed dat ik me weer helemaal kiplekker voel.
En dan pak ik tevens deze gelegenheid aan om het een en ander met jullie te vieren.
Vorig jaar october begon ik met bloggen en heb inmiddels ongeveer 100 volgers, of het er idd zoveel zijn weet ik niet want er staan ook namen van weblogs in het rijtje die er enkel staan en niet meer dan dat...
Maar daar gaat het mij niet om!
Ik beleef veel plezier aan het bloggen met jullie samen en geniet telkens weer van al die leuke spontane reacties die jullie bij mij achterlaten.
Dus waag een kans om in het bezit te komen van mijn Give Away, je mag hem op je blog zetten maar dat hoeft niet persé,laat een reactie achter in deze post, iedereen mag meedoen!!!
Over 14 dagen 6 november gaan alle namen op 'n briefje in de hoge zije en ik maak de gelukkige winnaar bekend.

De Give Away bestaat uit een doos met 4 porseleinen bordjes met leuke verschillende decors van chocolade, een kookboek met 256 bladzijden met overheerlijke ,makkelijke recepten stap - voor stap beschreven.
En pure smeltchocolade in luxe aardenwerken kommetje voor chocolade fondue.


Succes!!!
En een heel fijne zondag!
Liefs, Ger

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.