zaterdag, november 6

..........En nu is het dan zo ver....dat ik mijn give away bekend ga maken!!!


In deze Hoge Zije gingen de briefjes met namen, nee, nee......denk nou niet....zit die hoed hélemaal vol??.....Dan is de kans om te winnen wel erg klein....
Het tegendeel juist, want zo veel  liefhebbers voor mijn give away waren er niet....
Heb er zelfs zichtbaar niet meer volgers bij gekregen die een kansje wilden wagen...

Maar vele malen belangrijker zijn die leuke enthousiaste reacties van jullie lieve bloggers die wel van chocola houden, kom......we maken er 'n gezellig onderonsje van;-)

Toen ik de foto's van de briefjes met namen in de hoge hoed maakten was manlief net buiten bezig in ons tuintje en hij wilden graag even assisteren met een briefje pakken, ik schudden zelf maar even flink met de hoed want de ''tuinman'' z'n handen waren een ''beetje'' te vies naar mijn zin om aan die mooie oude Engelse hoge hoed te komen.
Nou ik zal jullie niet langer in spanning laten  zitten.

Is de gelukkige winnaar!!!
van de mooie blog Création

Hartelijk Gefeliciteerd lieve Josephine!!!

als je zo vriendelijk wilt zijn om je adres even in de mail te zetten via mijn profiel dan komt dit pakketje zo snel mogelijk naar je toe.

En alle andere blogdames en heren wens ik 'n volgende keer meer succes!

Fijn weekeind en liefs van Ger!! 

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.