woensdag, november 10

..........en....daar viel het magazine dan.... na weken ''geduldig'' ;-) wachten met een plofje op de deurmat...                               

                                                                         Jeanne d' Arc livingHet is voor mij de allereerste keer dat ik het blad in handen heb, ik las er over, en zach het vaak voorbij komen op andere blogs ,waar ik een nieuw woord ontdekten ''JDL stijl''
Geïnteresseerd als ik ben...of noem het nieuwsgierigheid....ik wilde het magazine ook wel eens inzien en doorbladeren, en besloot weken geleden om het bij Bonnie van http://www.brocantewebshop.nl/  te bestellen.


En hier zit ik dan op deze herfstachtige donkere middag met mijn kop chocolademelk, de kaarsjes aan, en de JDL op schoot.....ik kijk en blader......zie mooie dingen, zie leuke ideeën, proef 'n sfeertje,kom dingen tegen die ik al meer dan 40 jaar in mijn kamer of keuken heb staan,we kochten het omdat het onze smaak was, omdat we verzamelaars zijn.
Toen noemden wij het collectors item's, ouwe meuk, antiek, nostalgie, grootmoederstijd spullen,later werd het brocante enz.
Daarbij hebben wij veel spullen uit de familie die men in die tijd weg wilden gooien of er geen waarde aan hechten bewaard en we koesteren die nou al jaren met veel mooie herinneringen die ze oproepen.

Maar zie ook foto's van spullen die ik nooit zal kopen omdat ik daar niet warm voor loop of ze kitscherig vind.


......Maar ik blader het magazine nóg eens door, en door.....
het zal vast niet de laatste keer zijn.....
Ik geniet van dit alles en kom mijn middag wel door!

Bedankt lieve Bonnie voor de goede service en de extra leuke verpakking met lieve woorden op het kaartje!!! xxx

                                       Fijne dag verder voor jullie, lieve en hartelijke bloggers!!!

                                                              Liefs, Ger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.