zaterdag, november 20

Kaarsen en waxinelichtjes kun je overal 'n plaatsje geven om ze altijd binnen handbereik te hebben, zeker in de donkere dagen voor Kerst.
Ik kwam ze al op de leukste bewaarplaatsen tegen,bij Bonjade in een witte emaille emmer vol gestort met lichtjes en busseltje kaarsen omwikkelt met mooi gedroogd herfstblad en Mayflower maakten er een blikvanger van door er 'n hele oude Enkhuizer krant omheen te draaien met decoratief touwtje en dan staan de kaarsen geduldig mooi te wezen op de enige echte ''Mayflower styl'' in een oud lief blikje tot ze mogen branden en sfeer brengen in huis...

Normaal gooi ik de waxinelichtjes en kaarsen in een oude keulsepot die ergens in een hoekje op de grond staat, en soms denk ik wel eens ze slinken nog sneller dan de poen in mijn beurs;-)

Maar nou deed ik ze voor de verandering eens in een oud blik(ja,ja,je doet wat leuke inspiratie op bij al die lieve blogvriendinnen) wat ik jaren geleden tegenkwam op een brocante markt in Remich,gelegen in het uiterste zuidoosten van Luxembourg langs de Route du Vin in het dal van de Luxemburgse moezel (Vallée de la Moselle Luxembourgeoise.)
En het was liefde op het eerste gezicht toen ik dat blik zag staan............en na al die jaren dat ik het in mijn bezit heb.... ben ik er zelfs van gaan houden...van dit lieve snoetje op de deksel.


op de zijkant van het blik staan spelende kinderen op het strand.


Ik wil jullie allemaal een fijn weekend wensen en hartelijk bedanken voor de altijd weer aardige en lieve reacties die jullie achterlaten bij mijn posten.
Liefs, Ger XXX


Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.