zondag, november 28Daar liepen wij vanmiddag rond en net als in de zomer was het er weer sfeervol...al moet ik er eerlijk bijzeggen dat ik meer Kerstsfeer verwacht had....

.Maar ik kocht er wel  wat leuke spullen die ik  ga gebruiken op de  Kersttafel.


In het tasje zit nog wat maar dat zien jullie wel als ik over enkele weken aan het stijlen van die tafel begin.


Binnen nam ik geen foto's, daar besteden Lynda al een mooie post aan.
Buiten nam ik wel 'n paar kiekjes en goot die in 'n collage
In de heerlijk verwarmde serre dronken we gratis koffie, nee niet uit een plastic bekertje....maar zoals het hoort in deze prachtige ambiance uit mooi oud seviesgoed.
En een kan met vers gezette koffie op elke tafel.
.....En lekker gebak dat ze daar altijd hebben.......mmm...kon bijna geen keus maken en had het liefste van heel de sortering 'n punt genomen;-)

Maar dat was nog niet alles.........
toen we naar buiten liepen en ons  richting poort begaven hoorden ik een beetje vragend mijn naam roepen.......ik keek verwonderd op....en wie stapten met uitgestoken hand onze kant op....
Cobi van: http://bleucottage.blogspot.com/ en haar hubby

Ik had nog niet eerder het genoegen om met hen kennis te maken, maar het leuke is dat Cobi en man wel bevriend zijn met onze dochter en schoonzoon.
We praten wat over de gezellige, geslaagde feestdagen ter gelegenheid van haar verjaardag, wat er binnen voor mooi's te zien was bij GUSTO en vervolgens gingen we ieder onze weg....
....weet je dat ik deze ontmoeting het allerleukste van deze zondag vind!!!

Lieve blog vriendinnen ik wens jullie allemaal een fijne (blog)week!!!
Liefs,Ger  
 
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.