vrijdag, december 10

Vanmiddag gaan we gezellig naar mijn jongste zus en zwager die vandaag 39 jaar getrouwd zijn.
We zijn ook uitgenodigd om te blijven eten.......mmmm..lekker smikkelen...want het met plezier en lekker koken zit bij ons zussen in de genen ingebakken;-)
Waar blijft de tijd.............is het al weer zolang geleden dat ik met mijn dikke buik in het ziekenhuis lag te wachten op ons Kerstkindje...
Het bruidspaar kwam tot mijn grote verrassing die dag bij mij aan het bed(wat ik volstrekt niet mocht verlaten)in bruidsjurk, het was geweldig fijn, maar ook emotioneel voor zus en mij.

Denk geef maar 'n gezellig presentje met geld, kan zuslief zelf wat kopen wat ze leuk vind.
Maar enkel geld in envelope vind ik zo saai, dus daarom versierden ik potje lekkere confituur met zelf geprint kaartje waarin ik de centjes stopten.dan tref ik daar ook mijn oudste zus die jammer genoeg haar verjaardag vorige week niet kon vieren omdat ze met griep onder de wol lag,en neem ik ook voor haar potjes met aanhangsel mee.

 Ik wens jullie lieve blogvriendinnen een warm winter weekeind!!
Lieve groeten,
Ger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.