dinsdag, juni 14

Wat schaft de pot vanavond...


oma's sudderlapjes

ff aanbraden,
scheutje rode wijn en wijnazijn,'n zoete gesnipperde ui, fenegriek en foelie, peper en zout,
 met het schaartje 'n rondje maken langs de kruidenpotten en dan schuif ik de pan voor anderhalf uur de oven in


piepers en bloemkool erbij en het zal weer smaken!!




Smakelijk eten allemaal!!

Lieve groetjes,Ger

19 opmerkingen:

  1. Dat haal ik helaas niet meer..... als ik dit eerder had gezien , was ik vast even aan komen waaien....want voor oma's sudderlapjes maak je graag een omweg.

    groetjes en euh .... Bon Appetit.

    Joop

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammie dit ziet er lekker uit..
    Eet smakelijk
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. FENEGRIEK!! jammie!! dat doe ik ook altijd bij mn rundvlees.....en fenegriekkaas.......oooooooh boy dat vindt ik lekker!!!

    eet smakelijk!!!

    Liefs,
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Verrukkelijk! Dat ziet er goed uit. En met zoveel liefde bereid! Dat kan niet misgaan. Hier stonden de gehaktballetjes a la oma te braden vanmiddag. Ze waren lekkur!
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe laat eten we Ger???.....liefs Ria...xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. jammer dat we hier het eten al op hebben wat fijn dat je de kruiden zo voor het pakken heb,bewaar je nog wat in potjes voor de winter!!

    fijne avond
    liefs Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mmmm...lekker...of heeft Ria de pan al leeg gegeten hihi?

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mmmmmm zo heerlijk is dat, ik stoof ze niet in de oven maar op zijn ouderwets op een petrolieumstel ook heerlijk gewoon hele dag laten sudderen, tjeemie krijgt er trek van hahahah

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Smaken zal het ZEKER, sudderlapjes zijn een heerlijkheid, aleen geen knoflook??? Denk dat ik dat zal missen. Zelf doe ik het altijd op het gas maar in de oven is wel zo handig natuurlijk. En zo je schrijft ook een stuk sneller. Hier staat het altijd op een piepklein vuur minstens vier uur heel zachtjes te pruttelen, net zoals ze dat vroeger op een peroleumbrandertje deden.

    Ohh krijg er honger van terwijl mijn maagje toch nog voldaan is.

    Vergat het in de vorige post te schrijven, nog heel erg
    bedankt voor de link over de lavendelstokken. En de geschiedenis van de Zéphirine Drouhin, je bent een SCHAT!!!

    Heerlijk avond en buik maar lekker uit van je verrukkelijke sudderlapjes...

    Liefs Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je er een prachtige foto's van gemaakt! Kan zo in een magazine met allerlei recepten!
    Groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Er schoven onverwachts heel wat gasten bij je aan tafel lieve Ger.
    Niet zo verwonderlijk, heerlijk die ouderwetse sudderlapjes, ik mag dit ook graag klaarmaken.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben natuurlijk weer veeeeeel te laat, of wellicht morgen kliekjesdag?
    Heerlijk, sudderlapjes. Tijdje terug zette ik ze ook op tafel, maar was een beetje uitgeschoten met de rode wijn. Zoonlief van 10 liet me weten dat vooral de jus wel errug lekker was deze keer *ahum* :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik weet het, het is pas half tien in de morgen, maar ik zou er al zo zin in krijgen. Je hebt het ook weer zo smakelijk op de foto gezet.
    Intussen was ik ook verdwaald in Den Hof van de Baron. Prachtige tuin, daar zou ik graag eens rondwandelen.
    Dank je lieve Ger, ook voor het linkje plaatsen.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Genoten van de lente van je vorige blog En de sudderlapjes zien er heerlijk uit Zoveel manieren om ze te bereiden ik laat ze meestal op het gas maar oven is ook best een goed idee net als fennegriek zaad Het is vind ik altijd wel leuk om iets anders te proberen en het is zo lekker dit vlees groetjes jacky

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mmmm, dat klinkt lekker zeg. Jammer dat ik het niet kan ruiken, al die kruiden hebben je keuken vast een heerlijk aroma gegeven!
    Groetjes uit Tiel, Linda

    Ps. Sam heeft het weekend zijn nieuwe kleertjes van jullie aangehad! Stond hem super, volgende keer maak ik een foto! ben ik helaas vergeten...

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtige kwekerij Ger, ik heb even vluchtig gekeken en zag dat ze ook een webwinkel hebben.
    Bedankt voor de tip.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ger, ik heb met een grote glimlach je reactie op mijn blog gelezen. En je hebt gelijk, wij Brabanders hebben un eer hoog te houwe niewoar. Houdoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mag ik mee eten,is er nog wat over haha,het ziet er jammie uit,fijne avond,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat zal dat heerlijk gesmaakt hebben! De foto's uit je vorige post heb ik ook nog even bewonderd; prachtig.

    Fijne avond,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen


Altijd leuk wanneer je na het lezen van mijn blogpost een reactie achterlaat
Powered By Blogger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.