zondag, januari 2

Na het MMM-succes van 2008 waarin fanfare en slagwerkgroep St.-Willibrordus uit Lierop, ondersteund door zang en dans lieten zien waar een klein dorp groot in kan zijn, is het nu de beurt aan de jeugd om groots uit te pakken.Op vrijdag 11 en zondag 13 februari wordt in De Ruchte in Someren Mama Mia’s Memories opgevoerd. Het belooft een spektakel te worden van zang, dans en prachtige liedjes ondersteund door Mama Mia’s jeugdfanfare en jeugdslagwerkgroep St.-Willibrordus onder leiding van John Klaus, aangevuld met gastmuzikanten en combo.


Ook de meisjes en jongen van Lierelarre zullen swingen en zingen. De dansjes van Demarrage geven deze show net wat extra’s.


Veel herkenbare nummers zullen de revue passeren. Liedjes die elke dag in Mama Mia’s hoofd blijven hangen, zoals nummers van Queen, The Sound of Music, Guus Meeuwis, Michael Jackson en Abba
Bron:Harrie van Horik, SIRIS

En aan dit spektakel doen onze 2 kleinkinderen mee,
Kleindochter(11) met Alt saxofoon
Kleinzoon(15) slagwerk,drum

Dus jullie begrijpen dat hiervoor de kaarten al besteld zijn.
http://www.youtube.com/watch?v=AcT-sXwLcI0Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.