zaterdag, april 30

Enige dagen geleden gingen we weer eens een kijkje nemen bij mijn geliefde tuincentrum in Arendonk(B)
Het toeval wilde dat er net die middag een uitnodiging bij de post zat voor
''De Laatste Show''
     MEIFEEST

En van die uitnodiging zullen we als het enigsinds kan zeker gebruik maken, het gaat mij een beetje aan het hart dat zo'n sfeervolle plek waar het goed toeven is voor de tuinliefhebbers gaat verdwijnen.
Maar aan alles komt 'n end en natuurlijk gun ik het deze lieve en altijd hardwerkende mensen dat ze op het einde van het jaar van hun pensioen en rust kunnen gaan genieten na een arbeidszaam leven.

Kon het weer niet laten om met mijn kleine camera(die ik altijd bij me heb)wat plaatjes te maken, wie zin heeft kijkt mee.....

de zwarte viooltjes....mijn lievelingetjes die ik ook daar kocht vorig jaar en nu op onze terrastafel volop in bloei staan


De prachtig bloeiende Camelias

Wie weet komen we elkaar daar tegen.....
....en als de vriendelijke Francois ons helpt met de gekochte spullen naar de auto brengen roept hij nog even voordat de schuifpui van de prachtige serre opengaat.....en hij naar binnen stapt...
'jullie komen hé, ik heb een Italiaanse kok die komt koken en een goede Toscaanse wijn die ik zelf inkoop als we in Italië zijn.

Hij weet vast wel dat ik van lekker eten hou;-)

Tja....en wat doe je dan als het tegen het einde van de middag is en je niet veel puf meer hebt om thuis gaan te koken...
stop je op de terugweg in Eersel op het gezellige oude marktplein en gaat bij 't Menneke op het terras in het zonneke zitten en laat je door de kok verwennen met:
*Tralala du Chef*

en met zo'n heerlijke malse stukjes vlees op je bord kost het geen enkele moeite om tralala te zingen!!!

Fijn,gezellig en goed weekend allemaal!
Liefs,Ger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.