zaterdag, juni 18

                                           ****Kersenmeisje****

******
500 kg kersen gratisDe kersentijd is begonnen! Overal in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal vind je stalletjes vol fruit langs de weg. Zaterdag 18 juni kun je bij vijf kersenstalletjes in de regio GRATIS kersen afhalen! In totaal worden er 500 kilo gratis kersen weggegeven. Per persoon kun je er een FruitBuit met een pondje kersen laten vullen.


De actie is de opening van een periode waarin met name het fietsen langs fruitstalletjes wordt gepromoot. Op zaterdag 18 juni kun je kennismaken met een slimme verpakking: de FruitBuit! Een stevig kartonnen fruitbakje waar een pondje kersen in kan. Deze hang je gemakkelijk aan het stuur van de fiets, zodat je al fietsend kan smullen van de rode steenvrucht.

 Waar kun je gratis kersen halen:Land van Maas en Waal
Fruitbedrijf Strik-Basten, Dijkgraaf de Leeuwweg 22, Alphen
Fruitbedrijf Theunissen, Mekkersteeg 3, Horssen


Betuwe
De Oosterling, ’t Oosteneind 1c, Deil
Familie Hakkert, de boomgaard op de Kornedijk in Buren (naast nummer 16)


Bommelerwaard
Kersengaard op de Hooiweg in Hedel


 Bron: Rivierenland.nl
 
                                      **************
 
****************

**************

************

Gezellig Weekend!!!
Liefs,Ger
 

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.