vrijdag, juli 8

***Koffie - & theeschenkerij
                    *Bij de Dames*
                                   in Langenboom***

We besloten gisteren na onze gezellige zomerse tafel met familie van afgelopen zondag, om saampjes onze 43 jarige trouwdag nog eens ''dunnetjes'' over te toen.
Nadat in de morgen het zonnetje bleef schijnen durfden wij het wel te wagen om een bezoek te brengen aan deze sfeervolle locatie aan de rand van Langenboom, temidden van de akkers en weilanden.

ik vond dit adres per toeval op het internet en het spreekt mij altijd wel aan als ik de woorden tuin,rust,landerijen, fruitbomen,terras.....en lekkers zie staan.

al snel hadden we een heerlijk plekje gevonden in de tuin onder de grote notenboom

met prachtig uitzicht over de tuin
om nou op zo'n leuk adres gaan te zitten met zoveel lekkers....wat ik vanuit mijn ooghoeken al snel gezien had met enkel 'n kale kop koffie dat doe je natuurlijk ook niet.
Ook al ben ik de laatste maand 'n ''beetje'' aan het matigen wat ik zelf in mijn mond stop.
Maar af en toe een keertje zondigen mag en zeker nu ik merk dat al het andere lekkers wat ik niet neem goede resultaten opleverd.
Ik bestelden: koffie Bij de Dames en ik kan jullie verzekeren....
alleen met mijn ''ogen eten'' zoals ik het altijd noem was voor mij al zo aantrekkelijk dat ik alléén daarvan al genoot.

Heb van bijna al dit heerlijks een stukje of hapje geproeft
.........en van de heerlijke brok zachte nogat met omhulsel van chocolade 2 hapjes om eerlijk te zijn, het was werkelijk 'n streling voor de tong....terwijl ik normaal geen echte snoeper ben maar wel van het hartige fan ben
Maar ik kreeg al snel hulp van manlief die zijn aardbeien gebakje al burgemeester gemaakt had;-)

kon natuurlijk weer niet stil blijven zitten om enkel van de rust en het vogelgezang te genieten maar maakten 'n rondje met de camera
en ALLES mag gezien worden!!!


En al dit fraai's en lekkers en nog veel meer is HIER
uitgebreid te bekijken.
********
Met een leuk tochtje door de landerijen van het mooie Brabantse land gingen we nog 'n hapje eten


lever met gebakken ui waar manlief dol op is

en wat er op mijn bordje lag was verantwoord, mij smaakten de kipsalade ook goed!
***
Verder wil ik jullie allemaal héél hartelijk bedanken ook namens Harry voor de felicitaties en lieve reactie's in mijn vorige post.

Fijn weekend!!!
Liefs,Ger

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.