zaterdag, februari 18

Tussen de bedrijven door telkens  weer even het breiwerkje opgepakt om mee te breien aan babymutsjes voor Nepal, een alleraardigste oproep
van Mirjam
Ik vond het heel leuk om aan haar verzoek mee te doen en ook lieve mensen in mijn omgeving vroegen aan mij het patroontje en adres waar ze hun mutsjes heen konden sturen.
Verwacht dit weekeind ook nog een paar mutsjes van dochterlief die ik beloofde om haar gebreide mutsjes in elkaar te naaien.

(nou kom op ''muts" ;-) hi,hi,waar blijf je?)


mutsjes met en zonder gehaakte bloemetjes(die ik per toeval bij Xenos tegen kwam)
voor jongens en voor meisjes....
en nou maar hopen dat er begin maart héél véél mutsjes mee naar Nepal mogen gaan om daar de babyhoofdjes de dagen vlak na de geboorte lekker warm te houden, zodat hun levens kansen vergroot worden.

Lieve Mirjam maandag gaat het pakketje op de post.
En ik wil jou en je moeder alvast heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen waardoor de babymutsjes op de juiste plek terecht komen.

                                 Verder wens ik alle lieve blogger een fijn(Carnaval)weekeind!!
                                                                         Lieve groeten,Ger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.