maandag, mei 7

Gelukt

Lieve, lieve mede bloggers ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor al die goede TIPS!!!

Ben normaal wel van het uitproberen en altijd ''in'' voor nieuwe dingen........maar als het mijn blog aangaat ben ik altijd wat huiverig om iets anders uit te proberen omdat ik bang ben alles kwijt te raken,
en zeg nou zelf......we zijn toch allemaal zuinig op ons weblog en wie kan er nou zonder, ik niet in elk geval, beleef er veel, ja heel veel plezier aan.
En niet enkel aan mijn eigen Hoorn Des Overvloeds
maar zeker ook aan jullie mooie en creatieve blogs met de meest prachtige foto's.

Dus heel voorzichtig begon ik eraan om een van de tips van Haar en Haar op te volgen om over te schakelen op Google Chrome en waarachtig het is gelukt.

Ik voel me op dit uur van de dag als een echt zondagskind zo gelukkig en blij!!!:-))

Symbolisch pluk ik voor jullie allen een bosje tulpen uit dankbaarheid, zo lief en hartelijk al die reacties die ik kreeg na mijn posten over blog probleem.


Bedankt!!!xxx
Liefs,
Ger


Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.