maandag, september 17

McMood

foto:internet

.....en dan is het eindelijk zo ver.....
na maanden van: in spanning afwachten en duimen voor James...

De McMood kwam uit meer dan 114.000 inzendingen naar voren als winnaar van ´De Bekendste Burger’. De McMood won daarmee van twee andere topfavorieten de Italiaans getinte McAzzurro en het Surinaamse broodje. James Zeelenberg is de bedenker van de McMood, die vanaf morgen verkrijgbaar is....
lees meer:

En wat nou zo leuk is dat wij James en zijn familie kennen...... al voordat hij  de titel 
´Bekendste Burger´ kreeg, en met de McMood gaan we zeker weten nog kennis maken.....jammie....

....... en het gaat om meer dan alleen de foto van James Zeelenberg in de McDonald´s restaurants. Zo is hij deze maand te zien in de landelijke reclamecampagne van McDonald’s en mag hij (voor even) gaan leven als een echte VIP. Dit houdt onder andere in dat hij samen met zijn familie mag verblijven in een luxe villa, zich mag laten rijden in een auto met privé chauffeur, genieten van de maaltijden van een privé kok en allerlei andere VIP-uitjes mag beleven.
 James Zeelenberg kan zijn geluk niet op: “Ik ben erg trots en blij dat nu iedereen in Nederland van míjn McMood kan genieten en zo’n leven als VIP is natuurlijk helemaal top!”

waren zijn woorden....

Zag net de eerste commercial met daarin James Zeelenberg in de hoofdrol
     zó leuk om te zien!!!

                                                     Proficiat James!!!

                                    Geniet samen met de familie van deze vast hele leuke tijd!!!
                                                                          ♦♦♦♦
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.