zondag, augustus 11

Waarom niet.....
.......decoreren met blauw puddinkje...

(wanneer je op de foto's klikt worden ze groter)
♥♥♥


Wanneer ik langs de rekken loop van ''mijn'' Amazing Oriental toko
vallen me de kleurtjes altijd op van de grote sortering in puddinkjes en jelly's
ach dacht ik. laat me d'r eens wat mee nemen,je weet maar nooit of ze van pas komen
en vanmiddag amuseerde ik mij er even mee



♥♥♥
de Endless-Summer was paar dagen geleden nog net zo blauw als het puddinkje
en nu hebben de bloemen aan een plant verschillende kleuren

♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥

♥♥♥

♥♥♥
en morgen ga ik pannenkoekjes bakken met blauwe bessen
want ik vind die bessen nog altijd de meeste smaak geven wanneer ze even verwarmd of gebakken zijn

♥♥♥

♥♥♥
ik wens jullie allemaal een fijne (blog)week
en wil iedereen hartelijk bedanken voor de altijd leuke reacties
en in het bijzonder Ingrid die naar zover ik weet geen blog heeft maar wel heel vaak geniet van mijn posten en daar ook blijk van geeft!!!

Liefs♥
Ger

26 opmerkingen:

  1. You ve got the bleus.
    Leuk gedaan, ik hou er van.

    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat een schitterende foto's en prachtige creaties heb je samengesteld. Blauwe kleuren zijn altijd zo mooi. Een blauw puddinkje, het ziet er zo mooi uit bij de hortensia's en bosbessen, maar ik zou dat niet zo snel eten.....wel fantastisch om mee te decoreren. En wat zie ik daar, zijn dat mijn Ikea gordijnen. Ik heb geen huis vol Ikea maar die vitrages gebruik ik overal en ook over effen tafelkleden. Leuk om te zien hoe anderen ze ook gebruiken.
    En.....die bosbessen op de prachtige blauwe schalen zien er wel heel aantrekkelijk uit.
    Fijne nieuwe week!
    Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet dat er geweldig uit, Ger! Je weet inmiddels dat ik geen kookmuts ben, noch een grote eter, dus zal ik eerlijk zeggen dat die grote pot hortensia mijn volle aandacht had! Wat prachtig!
    Maar de blauwe pudding op glas met kant past er natuurlijk naadloos bij aan.
    Prachtige foto's!
    Voor jou ook een mooie nieuwe week!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De lichtblauwe pudding combineert prima met de mooie hortensia's en de overheerlijke blauwe bessen, Ger. Dat wordt dus smullen morgen!

    Ik wens je een hele fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke gezellige plaatjes heb je ervan gemaakt.
    Om op te eten.
    Groetjes,
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattig blauw puddinkje in een lieve kleur maar toch zie ik vooral die enorme bos aan hortensiabloemen!!!! Prachtig! Wat moet jij er al een endless summer lang van genoten hebben. Blij dat je er ons van laat meegenieten! Prachtige foto's van puddinkje, bloemen, bessen en alle accessoires. Wat heb je dat weer mooi gestyled.
    Lieve groet,
    Marian
    PS Zo'n puddinkjes vind je hier niet hoor, heel bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Ger,
    Als jij ook al iets blauws kon laten liggen... Ik zie je al glimlachen in zo'n Toko, bij de gedachten wat je allemaal rond zo'n blauw puddinkje kunt gaan stylen. Ja, en je nóemt het puddinkje maar spelen niet je blauwe bessen de hoofdrol hier? In elk geval komt er nog een leuke 'wordt vervolgd' aflevering. Jij maakt ze even warm en wij lopen er wel weer warm voor. Geniet er van nu het nog kan. Heerlijk zomerfruit. Wij eten de blauwe bessen (super fruit met antioxidant werking) het hele jaar door hier vers. In de zomer van eigen bodem en in de winter vanuit Chili of Peru waar de seizoenen omgekeerd zijn. Ik mág ze wel!
    Liefs,
    Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk zo een blauw puddinkje, had ik nog nooit gezien. Je hebt er een prachtige fotoreportage van gemaakt zo alles in blauw. Smakelijk met je pannenkoeken vandaag,ze zullen je vast en zeker smaken!
    Liefs,
    Christelle

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt het allemaal weer prachtig gedecoreerd Ger! Deze keer rondom een blauw puddinkje. Ben ik nog even benieuwd of het ook lekker was ...

    Die pannenkoeken met bessen lijkt me ook wel wat en je brengt me op een idee want pannenkoeken hebben we al lang niet meer gehad.
    Vandaag belooft aan de jongste om lasagne te maken, daar is ze zo gek op maar morgen dan toch maar de pannenkoeken maken ....lekker met kaas en spek:-)

    Ik wens je een fijne dag verder ,
    hartelijke groet van Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ger,
    Een blauw puddinkje. Dat is nou niet de eerste kleur die in me opkomt als ik aan pudding denk. Maar het ziet er wel heel goed uit. Is dat dan bosbessensmaak? Je bent wel echt een kei in het decoreren hoor, wat staat dat allemaal leuk zo bij elkaar.
    Wij hebben een klein bosbessenstruikje in de tuin en er zitten wel 8 mooie bessen aan. Ik heb er een netje overheen gehangen want vorig jaar waren de bessen stuk voor stuk door vogels opgegeten... Dit jaar wil ik ze graag zelf proeven...
    Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Lieve ger

    PRACHTIG......PRACHTIG.......PRACHTIG, heb er geen andere woorden voor, dit kan zo in een tijdschrift geplaatst worden. Je laat me weer genieten !

    Groetjes, Joop

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat apart zo'n klein blauw puddinkje. Zonde om op te eten, of hebben jullie dat toch gedaan? Mooie foto's! Ik blijf je header ook zo mooi vinden!!!
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie foto's!
    echt genieten!
    groetjes Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ha Ger, de laatste weken ben ik door allerlei omstandigheden niet in blogland geweest waardoor ik jouw mooie posten ook gemist heb, heerlijk om hier weer van te kunnen genieten!
    Zo mooi hoe jij eten en planten combineert en dit ook nog eens prachtig weet vast te leggen!

    fijne week,
    lieve groet van Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Ger, je hebt me even in vertwijfeling gebracht; 'Ik dacht zou ik nou aan het eind van je post genoemd worden'? Ik heb het een beetje gecheckt, maar ik denk het wel. Dank je wel daarvoor!
    Ik heb inderdaad geen blog. Ik zal je zachtjes influisteren dat ik eigenlijk niet zo handig ben op de p.c. De foto's en de tekst zou me wel lukken maar om er een mooi geheel van te maken zoals b.v. jouw foto in hartvorm met een rand er omheen en je header.......dat weet ik niet.
    Maar des te meer geniet ik van de mooie blogs die ik volg. En ik steek er ook wat van op net als nu met de blauwe bessen. Ik ga ze zeker eens warm proberen, want tot nu toe gooide ik ze gewoon koud in de gerechten.
    Ben benieuwd of je het blauwe puddinkje lekker vind? Zo ziet het er wel uit. Ik heb ooit eens knalgroene pannenkoeken gegeten en die smaakten ook goed.
    De 'kretavakantievierders' zijn thuisgekomen en ik heb er mooie foto's van gezien, zowel boven als onder water. Dochter en vriend zaten in het plaatsje Plakias.
    Een goede week, groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Smaakte het puddinkje ook zo lekker als die er mooi uitziet? Het staat in ieder geval wel heel leuk het is ook zo'n mooi kleurtje lichtblauw. Je hortensia is ook prachtig. Groetjes, Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dag Ger,

    Ik ben weer terug om te kunnen genieten van je prachtige Blogposten.
    Blauwe pudding, ik kan mij niet herinneren dat ik dat ooit heb gegeten. Maar als ik weet dat jij het hebt gemaakt, móet het lekker zijn. Dat kan niet anders.
    In ieder geval ziet het er leuk uit, want je hebt er ook weer prachtige foto's van gemaakt.

    Hartelijke groet,

    Adri

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Ger,

    Kom ik ook nog even achter de vele andere bewonderaars aan gehuppeld.
    Nou, op al die lovende woorden valt niet meer zoveel aan toe te voegen hè!

    HET ZIET ER WEER FANTASTISCH UIT

    Heel veel liefs en een hele fijne week,

    Groetjes,
    Cilia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ger, daar heb je weer heel mooi gespeelt in je tuin :)) Dat blauwe puddinkje ziet er heel mooi uit, maar ik weet niet, of ik het ook zou eten :) Heb je het probeert? Hoe smaakt het?

    Liefs en groetjes
    Sigi

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ondanks dat het nog ochtend is loopt het water me al in de mond Ger. Pannenkoeken met blauwe bessen, jammie. Lekker van genieten vandaag! Ik ga gewoon de muren sauzen.....
    Mooie plaatjes van de pudding, wat een kleurtje.
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Ger, wat heb je weer prachtige foto's gemaakt. Erg sfeervol. Heel appart hoor zo'n blauwe pudding, maar past perfect in het plaatje. Succes met je pannekoekjes...mmmmm
    Groetjes Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hej Ger, wat prachtig ziet het er uit. Ik zou het niet durven eten, niet vanwege de kleur, maar zo jammer om dit tafereeltje uiteen te rukken.
    Lieve groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo Ger, eindelijk weer eens een berichtje van mij en ik val gelijk met mijn neus in de pudding. Wat ziet dat er prachtig uit en volgens mij ook heerlijk van smaak. Hier maak je mij als liefhebster van toetjes blij mee. Ik had in de vakantie een toetje met blauwe bessen en mascarpone gemaakt, een dikmaker...maar wel heerlijk. Nu staan de toetjes voor mij even op de verboden lijst hihi.
    Ik geniet weer van de prachtige foto's, wat leuk het hart van blauwe bessen en wat bloeit je hortensia mooi...prachtig die kleuren.
    Ik hoop ook snel de draad van het bloggen weer op te pakken, door de vakantie en weinig inspiratie stond dit op een laag pitje en ik heb tijdens mijn zomerstop FB ontdekt...ik die er eigenlijk niet op wilde....ben toch overstag gegaan en had zo mooi even de tijd om dit fenomeen te ontdekken en ik had niet verwacht dat dit zo leuk zou zijn.
    Maar het bloggen kan ik ook niet missen, hoop binnenkort de draad weer op te pakken.
    Ik wens je een fijne avond.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuk blog heb je!!Ik ga je graag volgen,

    Groeten Janny
    Rozen van Papier

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Super zo'n blauw puddinkje..ik heb dat blauwe kleurspul hier ook staan uit de toko, ga er binnenkort weer eens heen...andere kleurtjes halen het zal best niet gezond zijn, maar af en toe mag je wel zo'n mooi puddinkje maken toch ? :)
    Ik las je reactie op het blog van de anderere Marian, over de groene roos ( rosa viridiflora) ...daar heb ik toch wel eens een postje aan gewijd...http://schunsland.blogspot.nl/2010/08/een-curiositeit.html

    Staat hier nog steeds erg mooi te wezem, is zelfs een beetje 'wintergoen' in zachte winters...

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat ziet dat er heerlijk uit die blauwe pudding. Ik hoop dat die net zo smaakt als dat die er uitziet. Zo apart gedaan. En de pannenkoekjes is ook een aanrader hoor. Wat leuk dat onze mannen dezelfde hobby hebben. Ik ga straks eens op de site kijken die je me gaf. Kan ik hem denk ik wel heel erg blij mee maken.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen


Altijd leuk wanneer je na het lezen van mijn blogpost een reactie achterlaat
Powered By Blogger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.