donderdag, januari 10

Bedankt

Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor de lieve woorden in reacties en e-mails op  mijn post over het overlijden van mijn schoonmoeder, het doet ons goed in deze moeilijke tijd zoveel steun te mogen ontvangen.

Vanmiddag de laatste gang naar verpleeghuis om personeel te bedanken voor hun goede zorgen in de jaren dat moeder daar gewoond heeft.
Ik bakten paar Home Made tulbanden voor bewoners en verzorgers,een geschreven kaart met gift in envelop waar ze samen iets leuks mee kunnen doen werd in dank aangenomen.
We kozen een rustig moment van de dag na het middageten zodat we in de huiskamer even konden bijpraten onder het genot van kop koffie.
Het is voor verzorgers ook vreemd en moeilijk, nou hun Grietje er niet meer is,na bijna 9 jaar hadden zij een goede band met moeder die volgens hen altijd het zonnetje in hun midden geweest is.
Ze missen haar.
Weer een fase afgesloten en de laatste gang naar buiten van verpleeghuis viel niet mee voor manlief en mij,
met een brok in de keel......

♥♥♥

Ik ga proberen de blogdraad weer op te pakken en jullie zullen mijn reacties eerdaags weer lezen.

Liefs
Ger
Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.