woensdag, maart 6

delen met elkaar vinden wij toch allemaal fijn.....!?

En dan krijg je op 'n dag een reactie van ene zekere Sigi......die mijn kleine keukentje zo leuk vind..

En dan wil ik natuurlijk ook graag weten wie is Sigi?

En dan kom ik er binnen enkele minuten al achter na enkele posten gelezen te hebben dat wij wel iets gemeen hebben......blauw-schelpen-stenen-zee-haventjes-bootjes etc. niet vreemd eigenlijk want Sigi woont op het mooie eiland Poel in de Oostzee en heeft oog voor mooie onderwerpen en details.

Jullie zullen begrijpen dat mijn belangstelling gewekt was en ben haar gaan volgen,haar eerste zie ik....

En dan lees ik na deze eerste korte  kennismaking dat Sigi speciaal voor mij foto's neemt in de haven van Kichdorf  van bootjes met de  kleur blauw waar ik zó dol op ben en plaatst die in een blogpost, zo lief.


Wil je ook eens een kijkje nemen op het mooie blog van:  STRANDSIGI

altijd leuk  wanneer je een weblog kunt delen,volgers krijgt die zich interesseren en van tijd tot tijd reactie achterlaten.......toch?!

Fijn dag en lieve groeten!!
Ger
♥♥♥Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.