Perfect zoals de Bellini voor het eerst gemaakt werd omstreeks 1948 in de befaamde Harry's bar in Venetië zal die van mij niet zijn.....
maar smaken doet hij wel
Ik gebruik het witte vruchtvlees van 2 zoete rijpe perziken
wat ik fijn pureer
Verdeel over de glazen en vul aan met ijskoude Prosecco
Wil je het nog zomerser hebben
bak er dan een perzik/nectarine
blauwebessen,citroentijm cake bij
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
informatie:https://www.culy.nl/recepten/culy-homemade-zomerse-cake-met-tijm-perzik-en-blauwe-bessen/
♥♥♥♥♥♥♥
Groetjes,
Ger
Hej Ger, dat ziet er heerlijk fris en zomers uit. De taart wil ik best proeven. Het drankje moet nog even wachten, want ivm medicijnen mag ik geen alcohol.
BeantwoordenVerwijderenFijn weekend en lieve groet!
Ook weer eens een idee om bellini te maken.
BeantwoordenVerwijderenBellini ziet er lekker uit, maar ik lust geen alcohol.
BeantwoordenVerwijderenMaar die taart..... mmmmm! Stuur maar een stukje naar Utrecht :-)
Je maakt altijd prachtige foto's, zo leuk die vorm die ze hebben.
Hoi Ger,
BeantwoordenVerwijderenEen beetje een late reactie maar niet minder gemeend : wat ziet dat er weer verrukkelijk uit. Dat drankje (bellini) weet ik niet, ik drink weinig alcohol, ziet er wel erg smaakvol. Maar die taart... smullen. Het liefst met HEEL VEEL slagroom.
Jammer dat je zo ver weg woont, denk dat ik mezelf anders eventjes bij je uitgenodigd had ;-)
Wekelijks aanschuiven bij Ger, hahaha... lijkt me wel wat.
Alvast een fijn weekend en veel liefs,
Groetjes, Cilia