donderdag, februari 18

Vakantie foto's Normandië uit het analoge tijdperk.

Er zijn van die donkere dagen dat je iets om handen moet nemen om het weer een beetje van de zonnige kant te kunnen bekijken.....

en dat deed ik vandaag door een fotomap van zo'n 9 jaar geleden uit de kast te halen uit het analoge tijdperk,en ging voor het eerst in m'n leven aan de slag met de pas aangeschafte printer 3 in 1.
Zo leuk.....die foto's nou ook op pc te kunnen bekijken en wat zijn onze kleinkinderen snel,TE snel groot geworden, Niels zo'n ukkie nog op de foto's met zijn page kapsel ,en nu met zijn 14 jaar steekt hij al 15 cm boven mij uit met zijn 1.85m.
En die kleine Britt kon toen net zitten.....en is nou een prachtkind met haar krullen.
Onze vakantie met dochter schoonzoon en kleinkinderen in het mooie Normandië(Manche)Lekkere lunch op terras van gite

Mmmmmmmmm....zelf gebakken pruimengebak met een flinke dot Normandische room
Sfeertje.........hé......
ja........ook met vakantie zijn we bezig met gezellig maken....

Die opa toch........eten....spelen........slapen........een leven als God in Frankrijk.....Le Mont Saint Michel
Fijn even bij opa zitten
Kijk eens oma....wat ik sterk ben..................
En dan is het maar goed dat opa pleisters bij zich heeft voor het geschaafde knietje.

Zo.......ik heb me toen........en vandaag goed geamuseerd.

7 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het nu ook digitaal is. Erg sfeervolle foto's en die pruimentaart, njammie...Leuk om zo weer eens oude foto's te bekijken en terug te keren in het sfeertje toen.
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwww !! normandie !!


  echt een lekker sfeertje.........mooie foto's genieten !!

  Ga ik ook doen vandaag ......

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ger, nou ik waande me ook even op vakantie door die prachtige foto's van jou. Dat is zeker leven als God in Frankrijk. Prachtig die foto's bij de hooibalen en dan die stijlvol gedekte tafel, kan zo in een tijdschrift staan, toen was je al lekker aan het stylen, daar hou ik wel van, je moet proberen om van iedere dag een klein feestje te maken. En zie ik jou daar ook op de foto aan tafel, ben niks nieuwsgierig natuurlijk hihi, maar je vormt je toch een beeld van iemand.
  Ik heb genoten.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ger,

  Leuk dat je bij mij kwam, heb gelijk nog maar wat uitgebreider bij jouw gekeken en wat ik zag sprak me echt aan. Je manier van schrijven, erg leuk en recepten waar ik enthousiast van wordt en waar m'n maagje van begint te knorren. Ik ga je volgen.

  Hartelijke groet,
  Petra(nell)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk Ger, dat je ojs even laat meegenieten. En het is altijd leuk om oude foto's te bekijken. Vooral de kinderen...ze worden veel te snel groot! wat een project om ze te digitaliseren maar wel een leuke! Veel plzeier, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Ger,
  wat een heerlijke foto's op deze koude grijze dag. Ja, daar gaat de zon wel van schijnen. De foto's van de eettafel kunnen zo in Seasons! En ik heb ook mooie herinneringen aan Le Mont Saint Michel. Kan me voorstellen dat je hebt genoten van je foto's, dat heb ik namelijk ook gedaan. Fijn weekend zovast, groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh dat is weer genieten bij je, wat een werkelijk PRACHTIGE foto's van jullie vakantie toen in Normandië. Jaaaa kleintjes worden groot, grappig dan als je het veschil met nu ziet. Wat hadden jullie een mooie sfeervolle Gite gehuurd, een feest om daar de cvakantie door te brengen, en zo heerlijk alles gezellig maken. Zelf neem ik ook altijd van alles en nog wat mee omdat je toch nooit precies weet wat je aantreft op zo'n adres. Dan weet ik in ieder gaval dat ik sfeer kan maken. Wij zijn ook al een aantal keren in Normandië geweest, en "Le Mont Saint Michel" een bijzonder mooie omgeving daar. Heb genoten van je post Ger en voel me al een stuk kleurrjker.

  Wens je nog een fijne avond,
  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.