Met roomboter en ingrediënten als chocolade en blauwe kaas,verschijnt een verrassende smakenmix op tafel
ik kom net uit de keuken waar ik bezig ben met de mise en place
♥♥♥
als kind vond ik het vroeger al heerlijk om mijn moeder te helpen bij het tafeldekken en een hele eer om de boter in botervloot te smeren en er met een theelepel in heet water gedoopt een decoratie op aan te brengen
en die traditie heb ik er altijd ingehouden
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
HONING-GEMBERBOTER
200 gram(boeren)roomboter
4 eetlepels honing
stukje gember van anderhalve centimeter
laat de roomboter buiten de koelkast iets zachter worden
meng er de honing en gember door en maak er een mooi vormpje van
♥♥♥
BLAUWE-KAASBOTER
200gram(boeren)roomboter
50 gram blauwe kaas)Danish blue)
een theelepel grof gemalen zwarte peper
laat de boter buiten de koelkast iets zachter worden
meng er de kaas en peper door en laat in de koelkast opstijven
♥♥♥
CHOCOLADEBOTER MET KANEEL
200 gram (boeren)roomboter
25 gram witte chocolade
mespunt kaneel
laat de boter buiten de koelkast iets zachter worden
smelt de chocolade in de magnetron in paar minuten
roer elke minuut door
laat iets afkoelen en meng samen met de kaneel door de boter
natuurlijk kan je de hoeveelheden aanpassen
wat ik ook deed
♥♥♥
♥♥♥
ik ga weer snel verder met de voorbereidingen voor de PAASBRUNCH...
maar niet eerder dan dat ik jullie allemaal
♥♥♥Fleurige en fijne Paasdagen♥♥♥
gewenst heb...
Liefs,Ger
♥