Zuurkool uit het vat koken,uitlekken en in ovenschaal doen.

Bananen in lengte doormidden gesneden op zuurkool leggen

Gehakt rul bakken met zoete ui en lekker pittig kruiden.
Op bananen verdelen

Luchtige aardappelpuree over gehakt verdelen.
Hier en daar wat klontjes boter en bestooien met beetje paneermeel.
In voorverwarmde oven plaatsen

Omdat alles al gaar en warm is,is enkel het wachten op mooi bruin bovenlaagje.
Wij eten er graag wat zoet-zure augurkjes en uitjes bij.
a

Dan moet er nog wel een plekkie overblijven voor het toetje,
Bitterkoekjes griesmeelpudding met zwarte kersensaus en toef slagroom.
Die moest in de puddingvorm buiten afkoelen,
onder de kap,niet tegen de vliegen maar.........ik weet niet of alle vogeltjes hier in de tuin ook dol zijn op pudding.


Voor wie het ook eens wil proberen,
Smakelijk eten!
Ger