Dat is zo gefikst,
Ik nam deze hoeveelheden en had een grote pan heerlijk romige maaltijd vissoep.
Weeg bijna nooit iets af.....beetje op het heilig oog en uit de
losse hand.

2 pakjes romige lente uisoep van Honig
750 gr. kabeljouwfilet(diepvries)
2 Tilapi's
2 zakjes gepelde grote rose garnalen(AH Euroshopper zijn goed)
300 gr, fijngesneden prei
zakje fijne groenesoepgroenten met tuinkruiden(AH)
2 blikjes ges.champignons(Euroshopper)
2 visbouillontabletten
Ik laat de bevroren vis in pan water zachtjes gaar pocheren en doe het daarna in stukjes bij de gare soep.
De garnalen gaan wel bevroren bij de soep
Eerst pakjes soep bereiden zoals staat aangegeven
Als soep begint te binden kunnen al de andere ingrediënten er een voor een bij.
Zachtjes laten garen en vergeet niet te roeren!
Als de soep gaar is kunnen de stukken vis erbij
Soms doe ik er op het laatste moment nog flesje room culinair bij of pakje slagroom.
Even proeven of het goed op smaak is...
Wij aten er deze keer Turkse pide bij.
Smakelijk eten!!
Ben van plan om morgen naar de Thaifair te gaan,daar zal ongetwijfeld wat te smikkelen zijn,en anders heb ik voor morgenavond nog vissoep genoeg.
Twee dagen snelle,gezonde en voedzame maaltijd.