maandag, maart 29

Emaille maandag

........Pffffff....had ik het ''ff'' druk...
ben ik buiten bezig wat wit emaille bij elkaar te zetten voor ''Emaille maandag'' het leuke idee van Irma, http://www.allemaalkleurtjes,blogspot.com/ begint mijn wasmachine raar te doen en te roken en te stinken........nee daar hadden we vroeger geen last van als we in de weer waren met deze teiltjes en waterkannen....

Heb snel de stekker uit stopcontact getrokken,kraan dicht gedraaid,achterdeur open.....denk als ik vlammen zie rol ik dat ding zo naar buiten.......dacht deze ''slimmerik'' niet dus....zal ik toch eerst de waterslang aan kraan moeten afkoppelen.
Maar gelukkig is de schade beperkt gebleven en de witte was is al gereed.Niks meer aan het handje!


Zo dat was mijn bijdrage voor vandaag.......ik hou op met spelen en ga serieus aan de poets!
Fijne blogweek!!!
Lieve groet,
Ger

25 opmerkingen:

 1. Stjonge, je hebt een hele collectie emaille zeg, ik hou er niet zo van maar zo in het wit vindt ik het toch wel erg leuk!
  Mooi gedaan hoor, je speelkwartier is goed benut haha!
  Nog een fijne dag, groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ger, ohhh...wat een consternatie, gelukkig is alles goed afgelopen voor hetzelfde geld verbrand al je wasgoed. Je heb jezelf weer overtroffen hoor Ger, wat een prachtig emaille zie ik hier bij elkaar en alles weer zo mooi op elkaar afgestemd. Jeetje....wat heb jij veel spulletjes, het één nog mooier dan het andere.
  Nou meis...niet teveel gaan poetsen hoor, of moet alles al op z'n Paasbest hihi.
  Fijne week en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukkig viel het dus mee, waar zijn we tegenwoordig zonder wasmachine. ik moet er niet aan denken om met dat oude spul aan de gang te moeten, al vind ik het nog zo mooi en ben ik dol op nostalgie, dan pas ik even.
  gelukkig hebben wij de lusten en niet de lasten van al dat moois van weleer, en wat geniet ik weer van je mooie foto's! en wat veel emaille! zoveel heb ik helaas niet, vandaar dat ik iedere maandag maar een enkel stuk laat zien, maar dit vind ik echt geweldig! fijne dag nog,
  groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was even schrikken, maar gelukkig dat het goed afgelopen is!

  En wat je foto's betreft...jij kunt in je eentje wel een brocante fair bemannen....tjonge, wat heb jij veel en prachtige spulletjes allemaal! Vind het echt super!

  Nog een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom even kijken naar je bijdrage voor emaille op maandag!
  wat een gezellige foto's! en ook al die spulletjes erbij, wasknijpers theedoeken, zeep ed, dat maakt 't zo extra!!!
  tis toch maar goed dat we een wasmachine hebben, ondanks dat ie wel een raar doet!!!
  gr. Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Ger, wat heb je er een plaatje van gemaakt...helemaal geweldig. Je foto's worden steeds leuker om naar te kijken! Echt super al die leuke spulletjes.
  Gelukkig hoef je ze niet te gaan gebruiken en kan het voor "mooi" blijven staan! Veel plezier ermee, lieve groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er gezellig uit Ger!

  Je hebt goed je best gedaan.......


  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige plaatjes, het lijkt wel het openlucht museum bij jou.

  Goed dat je thuis was met die wasmachine zeg.

  Geniet van het langere licht.
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ger,wat balen van je wasmachine,pff wat kun je zo`n ding missen en wat heb je dan opeens een berg was,bah.

  Ohh je emaille post is prachtig,geweldig en helemaal super,wat een gave spullen allemaal,zeepjes,knijpers en teveel om op te noemen en ook weer zo schitterend op de foto gezet,ik wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ger,

  Wauw zeg! Wat een prachtige verzameling emaille. En de kannen, ppfft ben jaloers :-)
  Fijne avond en groetjes, Haikey

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ger,

  Wat kan het dan opeens tegenzitten... maar het is gelukkig goed afgelopen. Wat een prachtige collectie emaille heb je tentoongesteld. Het ligt wel in de lijn van je wasavontuur. Echt een nostalgisch plaatje.

  Groetjes
  Almay

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Ger,

  Dat was een heel avontuur zo in het begin van de week. Gelukkig is het goed afgelopen. En denk erom, het is eigenlijk maandag, wasdag, dat is nu geworden: maandag, emailledag.

  Wat heb je een mooie verzameling emaille, en wat zien de foto,s er fantastisch uit.

  Wat jammer dat het logement al bezet was met de pinksterdagen en inderdaad het was leuk geweest omdat we dan ook open deur dagen hebben met de brocante.

  Voorlopig wordt het nog even genieten van de blogs en wellicht komt het een volgende ker beter uit.

  groetjes, ook aan je dochter en een fijne week,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Ger,een prachtige witte emaille verzameling.
  Schitterend,hóór en,wat balen van je wasmachine.

  Lieve gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dag lieve Ger,

  Dat is even paniek zeg, jakkes je moet er inderdaad niet aan denken dat alles in de hens zou gaan, maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen.
  En werkelijk, wederom zit ik hier met open mond jou schitterende post te bekijken. Wat heb jij een enorme verzameling, het lijkt echt wel een museum, wat een schoonheden van spulletjes heb jij allemaal. Je had met deze emaille op maandag wel een heel jaar door kunnen gaan. En als ik dit allemaal in een winkeltje zou tegen komen dan kocht ik meteen een heleboel, zo mooi allemaal. Ook alles er omheen, mooie houten knijpers, borsteltjes, prachtige blokken zeep....het is echt ongelooflijk gewoon.....En de strijijzertjes, daar had ik ook een grote verzameling van maar die zijn helaas bij mijn ex gebleven, eigenlijk heb ik daar alles laten staan jammer genoeg. Heb weer enorm genoten van je prachtige post, mijn complimenten!!!

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat veeeeeel, Ger! Prachtige spullen en heerlijk gestyled!
  Lieve groet, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Darling, your enamelware and setting is absolutely beautiful!!!!
  I´m already your fan.
  Greetings from Chile,
  María Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi!

  Kom net thuis van mijn werk en lees je berichtje...ik dacht meteen even bij jou kijken!
  Mensenlief!!! Ik zit hier met open mond, wat heb je het leuk neergezet zo bij elkaar, die kannen en alle andere prachtige spulletjes! He-le-maal te-gek!!
  Geweldig he al dat emaille en die nostalgische gebruiksvoorwerpen, ik word er ook zo gelukkig van, daar kan geen diamant of goud tegenop!! ;)
  Oja de combi met de blauw-geruite theedoeken....superrr! ♥ ♥ ♥

  Liefs, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou, gelukkig viel het met je wasmachine mee dan. maar wat een leuke blog, de foto's en zo. prachtige spulletjes heb je daar verzamelend, leuk dat vele wit. erg sfeervol
  groetjes, jacqie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh Ger wat heb je veel emaille. Schitterend en je hebt het zo mooi uitgestald. Ik ben er weg van. Oh ja en die theedoeken erbij vind ik helemaal geweldig, het poast presies. Fijne dag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. jeetje wat enig,,zo leuk en origineel neergezet,ja je hebt heel veel moois hoor.het is net of ik bij mij thuis vroeger binnen loop,en alles werd ook nog gebruikt.

  groetjes Greet.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een toeval, een dag die helemaal staat in het teken van de was van vroeger en nu!! Gelukkig heb je de was op tijd kunnen redden.... en je emaille hoekje vind ik prachtig!! Wat veel en zo mooi gedecoreerd!!!
  Ik vond het ook leerzaam om te lezen waar de eieren voor staan met pasen, dit was iets wat ik nog niet wist.
  Lieve groet, Anne.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nou nou Ger,
  jij hebt ookal genoeg emaille lijkt mij...
  maar mocht ik het ooit wegdoen dan weet ik een goed tehuis ;)
  Leuk om te zien dat we veel hetzelfde hebben, en jij geeft me weer steeds nieuwe ideeën om te decoreren.
  Fijne paasdagen ik ben even het land uit.
  Groetjess

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oke oke, ik ben om, helemaal verliefd op je bovenste foto (eh en spullen jeetje zeg!!!!!) COMPLIMENTEN geweldig... wat een bijdrage... zo het is eruit.
  Groetjes en een fijne dag, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat is een mooie verzameling emaille en je hebt het zo mooi gefotografeerd. Zou je het dus ook nog bijna echt moeten gaan gebruiken met een wasmachine die stuk is.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jij hebt ook flink wat Emaille, tjee..ik dacht dat ik hier heel wat in mijn keuken had staan. Ik heb er nog geen tijd voor gehad om dit op een n\maandag te plaatsten. Ik zal straks eens wat mooie foto's maken zodat ik het op een maandag kan plaatsen.
  Bedankt voor je tip, al moet ik zeggen dat ik het wel een beetje eng vind om er met terpentine aan te komen. Zal het eens heel voorzichtig aan de onderkant proberen. Ik ben inmiddels al zo aan dit beeld gewend zoals het er nu uitziet, misschien laat ik haar dan ook wel zo. Maar...iig bedankt voor je informeren.
  Fijne dag voor vandaag en waai vooral niet weg...:-)
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.