zondag, april 12

Paascake


Dit keer met Pasen geen lekkere en gezellige brunch met z'n alle...
helaas

maar een home made lemon curd paascake 
met bakje troost
thuis
 samen met manlief 
  smaakte ook goed

♥♥♥

♥♥♥

♥♥♥

♥♥♥


Voor wie hier leest een mooie 2e Paasdag gewenst
♥♥♥

4 opmerkingen:

 1. Hoi Ger, ziet er heerlijk uit. Ja, alles gaat nu even anders als dat het voor het corona gebeuren ging. Hoop toch dat jullie met zijn beiden genoten hebben van die heerlijk uitziende cake en er komen geheid weer betere tijden.
  Wens jullie samen een hele goede tweede paasdag toe en heel veel liefs,
  Cilia

  P.s. Zat me af te vragen, zijn dat vergeet-mij-nietjes? Bloeien die daar bij jullie al? Prachtige bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeiemorgen op deze 2e paasdag, ja voor allen is dit anders in deze C tijd. Maar zo te zien kunnen jullie heerlijk smullen. Zelf heb ik een monchou taart gemaakt en wij zijn met de jongste zoon ook gewoon thuis. Toen ik dit verhaaltje had gelezen zag ik opeens 6-8 moezel staan en dacht ook vast ook leuk, ik ben nl Duitsland fan. En jahoor je schrijft heerlijk over het landhaus en daar wordt ook mijn aandacht al mee getrokken, ben gek op dit soort vakantieadressen. Want in 2018 zijn wij na 25 jaar getrouwd in December ja ja en naar een ontzettend leuk adres geweest wat ik ooit ergens had gelezen maar bij wie ook alweer. Jaaaa bij jou, wij zijn in Lenneper furht geweest. Jeetje wat een verwennerij was het daar zeg. Zulke lieve mensen en ik hou van dat echte Duitse. We zijn dus eerst met zijn twee-en daar geweest een klein weekje en daarna hebben we alle kinderen meegenomen op wintersport ook in Duitsland waar wij altijd gaan Obermaiselstein. Dus bij deze wil je hartelijk danken voor je leuke vakantie adressen. Vaker bloggen hoor je maakt zulke mooie foto's.
  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Ger, de paascake ziet er heerlijk uit en de foto's zijn ook weer smaakvol.Goed dat je toch nog iets gebakken hebt voor jullie tweetjes. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Ger,

  Ben een beetje laat met mijn reactie. Pasen is al voorbij, maar mijn wens dat het goed gaat met jullie is niet minder gemeend. Het laatste bericht was over een operatie die op het punt stond te gebeuren. Ik hoop dat dat allemaal goed is verlopen en dat jullie in goede gezondheid hebben kunnen genieten van de heerlijke cake. Die nu inmiddels wel op zal zijn. Hartelijke groet, Adri

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails

Auteursrechtelijk beschermd

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hoorn Des Overvloeds is het pertinent niet toegestaan om foto's en /of teksten of onderdelen van mijn blog te gebruiken voor privé en /of zakelijke doeleinden in welke vorm of hoedanigheid dan ook.
Bij constatering van welk gebruik dan ook zal aangifte worden gedaan.
Tevens zal een procedure worden gestart om de kosten te verhalen die hierop van toepassing zijn uit hoofde van de auteurswet.